Gönderen Konu: ses sistemi !!  (Okunma sayısı 2019 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
ses sistemi !!
« : Aralık 12, 2010, 00:55:20 »
merhaba arkadaşlar ben de sony xplod 1500w woofer var anfimde 600w sony ama hiç ses alamıyorum  :( acaba sorun anfiden mi alırken aldığım yerdeki adam iyi falan dedi bende tam bilmiyorum yada tesisattan olurmu ??? şimdiden teşekkür ederim

Toyota Club Türkiye

ses sistemi !!
« : Aralık 12, 2010, 00:55:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: ses sistemi !!
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2011, 17:40:23 »
Semih kardeşim bi ara bende sonylere takmıştım ve senin aldığın anfi stero anfi yani hapörler anfisi bass pek takılmaz ona yinede takanlar var.KÖprü felan yaptırıyolar galiba senin ikinci bir mono anfiye ihtiyacın var.Sony anfiye hapörler mono anfiye wofer ı takacaksın çok güzel sesde bas da alırısn.Yada anfini sat ben şuan cadence anfi kullanıyorum 5+1 birisi 300 rms mono diğer 4 ü 100 rms stero.Ben çok memnunum bas kontrol ayarıda var son ses yaparsan beynindeki damarları hissedebiliyorsun sadece bass da :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2011, 23:52:34 »
çok teşekkür ederim  :) kimisi ses sistemini yanlış bağlatmışsın diyo demek mono anfiymiş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2011, 15:26:48 »
anfi o wooferi öttürmesi lazım tamam wooferde stereo ve mono anfi onemli fakat anfinin rmsi onu gayet calstırabilecek seviyede kabin de cok onemli  ben kabinden şüpheleniyorum kullandıgın kabinin olculeri ve icindeki hava yolu  fotografını cekip koyabilirsen yardımcı olurum ...  bu arada bende jbl anfi var onunla 1 1200 luk wofer 2 kenwood hoparlor çalıştırıyorum baanamısın demiyo
D-4D Corolla Advance M/M