0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vay be konu almış yürümüş. ben bişey yapmadım arkadaşlar sadece 1-2 kulak kırdım birde 1-2 civata artırdım o kadar asıl emeği Mesut sarfetti. ama tabi Suray la bizim auramız olayın başarılı sonuçlanmasını sağladı. bizim çakramız olmasa o motordan o sesi alamazdınız bu arada karikatürlere öldüm gülmekten
bu arada Vedatın daha önce tamponunu söken USTA accayip iyi bi sutaymış tüm vidaları ve yuvalarını yanlış oturtmuş hepsini düzeltmek bana kaldı
ahahahha ee tabi ustalar daima birbirine çamur atarr
Tunç Vedata yada Oktaya sorabilirsin tamponu alttan tutan bütün tampon diller yanlış takılmıştı , ters takmışlar o derece çamur atmam ben
Hasan abi onu bende söyledim ama naapalım , simotanın Cold Air Intake kitini almış short ram alsaydı böyle olmazdı yada ben dedim orda ilk sensörün olduğu boruyu ucundan ve arkasından keselimde kısalsın filtreyi buraya takalım diye
Yahu dert ettiğiniz şeye bak.!Verin bana onu ben size short ram veririm.Dostlar bu günler için değil midir? 3ün 5 inde lafını etmeyiz.. şu benim farları bir değiştireyimde yaza hazırlığımıza devam edelim..diii mi
vedat senin hava filtresine 100 lira veririm bak
arabayı satmıom Tuncay . Sadece filtreyi vercem .
Allah razı olsun Emre . Sende olmasan derdimizi kim anlayacak .
tamam abi hemen kargoluyorum adresi alayım
Mesut abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ben kiti alsam herşey hazır olsa gelip bana yardım edermisinnn Tebrik ederim çok hoş olmuş güle güle kullan abicim
mesut abi bende kitle beraber mardine uçak biletini alsam(SAbiha gökçenden) yardım edermisin neolur ÇOKK ACİİLLLLLLL..Bu arada vedat rekabet olsun hava filtrene 50,5 tl vermeyi öneriyorum