0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun vedat abi
mesut abi sen türkiyede bir numarasın ya buralardada senı anlatıyorum haberin olsun ama 39 plakaya yaparsında 59 plakaya bu güzelliği yapmazmısın acaba? az kaldı safak 35 geldiğimde başını çok ağrıtırım:) kızsanda sövsende hep yanındayım:) ayrıca vedat abi hayırlı olsun darısı başımıza buna ek olarakta 39 plaka görünce sasırdım yoksa kırklarelilimisiniz beya?=
Elinize saglik. Güzel yapilmis ve hos bir sohbet ortaminda.
Mesut abi yine döktürmüşsünüz anlaşılan e buda Vedat abinin işine gelmiş nasıl Vedat abi hızlanma varmı hızlanma Hayırlı olsun elinize muhabbetinize sağlık.. güzel kareler..
Çok güzel bir takım çalışması olmuş. Hepinizin ellerine sağlık. Vedatcığım iyi günlerde kullan, çok güzel olmuş. Bu işi Mesut'tan daha iyi yapacak pek yoktur herhalde. İşi yaptırabileceğin en doğru kişiye yaptırmışsın. Tek kötü tarafı temizlerken tampğonu sökmen lazım.
Öncelikle tebrik ederim güzel proje oldu. Bensiz bir buluşma ve hatta modifiye ben olsaydım çayın yanına bide mangal yapardık:))) Hayırlı olsun vedat abicim.
Mesut abi yine döktürmüşsünüz anlaşılan e buda Vedat abinin işine gelmiş Hayırlı olsun elinize muhabbetinize sağlık.. güzel kareler..
Vedat az bekle bikaç foto ekliycem
len sen teslim olmadı mı
fotoğraflar muhabbeti bol ve dostane şekilde olduğunu gösteriyor...elinize sağlık bayağı bir uğraş vermişsiniz sanırım yada eline sağlık mesut iyi iş çıkarmışsın mı desem ))))bu arada vedat hayırlı olsun, güzel güzel öttürürsün ))
bende yazarken kendi kendime gülüyordum ama sanırım beni deli sandılar ya
Olmazmı pazar öğlen teslim oldu oda nerden bulduda girdi ne yapıyo oralarda yakında çıkar kokusu.Bu arada güzel iş olmuş harbiden yapanlarında ellerine kollarına sağlik valla böylelikle motora direk soğuk hava çekiyodur o şimdi dimi... Yalnız filtreyi tampon altına koymak pek akıl karı gelmedi bana temizleme zamanlarında sana gebze yolları gözükür:))))))