0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper çok güzeL olmuş ben çok beğendim. Güzel günlerde kullan
Hayırlı olsun Alper, farlar güzel durmuş iyi günlerde kullan.
maşallah çok güzel olmuş
Alper hayırlı olsun,malum kar kış nedeniyle araç sürekli suyla temas içerisinde.Her ne kadar yuvalar uymasada uydurduk demişsin farlarda buğulanma ve arızalanma riskine karşı uyguladığınız bir yöntem oldu mu?
Kardeş hayırlı uğurlu olsun, çok yakışmış, güle güle kullan..
Yorumlarınız için teşekkür ederim..Oğuz abi mecburen dayanıyosun benim işim çok farklıydı ustalar mırın kırın etti yüz sarkıta sarkıta taktılar galiba baya küfür yedim inada bindirdim ondan katlandım Ramazan abi 16 inç 5 kollu jantlarım var şuan yanımda duruyorlar fakat kış sebebi ile kar lastiklerini taktım..Ama gerçekten gören şok oluyor buralarda kimsede yok diye Toyota çalışanları bile ne gerek var diyodu fakat son halini görünce nerden aldın kaça aldım gibilerinden sorular gelmeye başladı
Hımm 5 kollu jant fena durmaz dediğin gibi araç üzerinde eminimki çok hoş bir görünüm katıyordur.
Aslında o jantlarımı pek sevmiyorum,fakat hiç yoktan iyidir daha bi tok diri gösteriyor.Birde kışlık lastik yanaklarım 60 olunca baya yüksek ve bir pert araba görüntüsü taşıyor gibime geliyor şuan ki haliyle yazı iple çekiyorum...