Gönderen Konu: 98 corolla sw manifold ve kapı kilit sorunumu çözdüm  (Okunma sayısı 1063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar, sonunda bugün gittim ustama ve manifoldumdaki sorunla birlikte dün akşam ortaya çıkan kapı kilidi sorunumu çözdüm, olur da karşılaşırsanız diye taze taze bilgilerimi sizlerle paylaşayım istedim..
-ilk olarak araç içerisine vuran egzos kokusu ile ilgili olarak; sorunun lastik contada olduğunu düşünüyorduk ama biraz daha açılmış ben gidene kadar, manifold çıkışındaki spiral değişti (105TL) ve koku ile birlikte seste de bir hayli değişim oldu, o sorunu aştım.
-ikinci olarak da akşam kapı kilidimi anahtarla açtım, işimi halledip kapıyı kilitlemek için anahtarı çevirmeye çalıştığımda hiçbir şekilde dönmediğini farkettim; sorun şuymuş: kilit mekanizmasından bir parça kırılmış, değiştirelim dedik, değişince de anahtar ve şifreler de değişecekmiş, tam takım değişimi 95TL ye fakat sedan modelinmiş benim sw'na uymadı, yan sanayi bulamadık, orjinali serviste malzeme+işçilik 425TL imiş, vazgeçtik ve kiliti değiştirmek yerine kumandalı(alarm opsiyonel) sistem 150TL taktırdık, güzel de oldu yani.. :)
herkese iyi akşamlar, kazasız sürüşler..
5,0lt/100km
urban drive

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: 98 corolla sw manifold ve kapı kilit sorunumu çözdüm