Gönderen Konu: AÇILMAYAN BAGAJ KAPAĞI VE FARKLI ÖTEN ALARM KAPAMA TONU  (Okunma sayısı 979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Sayın TOYOTACLUBTR üyeleri 2011 model corolla elegant olan aracımda geçen akşam kapının önüne park edip kapama düğmesine bastığımda farklı bir kapama tonu geldi ve alarm ışığım yanmıyordu. ve bu neyin nesidir diye tam bakarken arka bagaj kapağını da anahtarla açamadım. yarım saat sürdü bu işlem ama nafile sonunda aklıma bişey geldi sol sürücü tarafındaki kapı kilitleme düğmesine basılı olarak (tabi aracın içindeyim :D) kilitleme düğmesine bastığımda alarm devreye girdi. fakat elimi düğmeden çektiğim anda alarm tekrar devreden çıkıyordu. toyota yol yardım merkezi aradım size ustamız dönüş yapacak dediler sağolsunlar onlar dönüş yaptılar ama ben o zamana kadar açılmayan bagajıda açmış oldum. alarmı her ne kadar olmayacak bir yöntemde olsa aktif konuma getirmeyi başarmıştım. BAZEN MEKANİKTE şaşırıyor herhalde.
uzun zaman olmuştu sitede yorum yapmayalı bişey paylaşmayalı arabanın böyle tuhaf yanları ortaya çıkınca güzel oluyor. HAYIRLI CUMALAR.
GECECİ MUHASEBECİ

Toyota Club Türkiye