0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herhangi bir elektirikci derken arkadaş orjinal diyor kimseye elletme götür servis halletsin görevleri.
Herhalde yani servise götürecek, herhangi bir elektrikçiden kasıt yanlış anlaşıldı galiba cümle devrikmi bilmiyorum ama çok basit bir arıza anlamında, elektrikçiye göre senin evindeki herhangi bir ampulun arızasını nasıl ne kadar kolay anlayıp görebiliyorsan anlamında herhangi bir elektrikçi dedim Taşkın kardeş Yoksa hem serviste orjinal taktır, hem servis kazansın hem dışardaki mahalle elektrikçileri mi ? Yok öyle servisçilik. Hatta uzun yolda bu arızayı yaşamama garantisini de servisten alması lazım. Olay çok daha büyütülebilir, kişiden kişiye değişir
Olabilir ama ben aksi bir davranış olarak cevap yazma tahhütünde bulunmadım..Arkadaşta yanlış anlayabilir diye durumu düzelteyim dedim..Her ne olursa olsun eğer o kadar paralar verilip taktırılıyor ise elini bile sürsen senden biliyorlar değil mi ? en güzeli ellemiceksin al böle oldu diceksin o kadar..
Artık bilemem o kişinin içinde bulunduğu duruma, servisin olmadığı yerde bu olayın başına gelme olasılığını düşünürsek yanımızda 1 set yedek xenon mu taşıcaz
Ampul yeterli
balans arıza yapmaz zaten tabi Bence ampulden çok balans taşımak daha faydalı olabilir
Zannetmiyorum ama ben olsam çöpe atarım
ozaman orta yolu bulup 2 takım xenon alalım biri yedek olsun
Gecenin 3 'ünde Eskişehir-Çanakkale arası herhangi ıssız biryerde karanlıkta xenon far ampüllerin önünü göstermemeye başlayıp arkadaşın rengarenk ampulü gibi olup, o saatte servise çok küfür edip, anlamayıp ama aslında basit bir temassızlıktan rezil olma tecrüben yoksa çöpe atmak kolay oluyor evet Halbuki bagajdan çıkarıp halogen'imi yola devam etmekte vardı, Allah'tan araba benim değildi hakkaten çöpe atardım işte o zaman önümü göstermeyen Opel vectrayı
Tecrübem genelde rezil olmakla değilde problemi halletmekle ilgili olduğu için evet olamadım Demin ampul yeterli dediğimde karşı çıkmıştınız şimdide halogenden bahsediyorsunuz nasıl olacak bilmiyorum
Halogende balansa gerek yok, tak çalıştır Araçta heryer 12v Xenon için balans arızalıysa ampulü ne işe yarar
Ben orda xenon ampülü demedimki ampül yeter dedim? Siz benim dediğime geldiniz yine ama fark etmek uzun sürücek..Saygılar