Gönderen Konu: TV 8'i açınız...  (Okunma sayısı 1946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
TV 8'i açınız...
« : Aralık 09, 2010, 19:34:38 »
Şu an TV 8 de benzin fiyatları tartışılıyor... :) Benzin 4 tl oldu. neler yapmamız gerek arkadaşlar orta bir yepki yapalım*
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

TV 8'i açınız...
« : Aralık 09, 2010, 19:34:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: TV 8'i açınız...
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2010, 19:48:25 »
Mujdat abi kanal d de haberlerde çıktı yeni dünyada petrol düşmesine rağmen şirketler zam yapmış ayriyetten 3.87 liranın 2.90 lirası vergiymiş  2.90/2=1.45 tl yapar  3.87-1.45=2.42 yani aldıkları verginin yarısını almış olsalar benzin fiyatları 2.5 tl ye düşer ama adamlar nasılsa millet alıyor alan memnun satan memnun diyor ve vergi üstüne vergi alıyorlar. bu arada bizden sonra en pahalı benzini kullananlar Yunanlarmış orada 2.90 tl ye geliyormuş arada muazzam bir fark var ama kimse sesini çıkaramıyor. :(

Oda Yunanistan çok büyük bir kriz geçirdi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2010, 19:57:18 »
benzini 2 tl yapsınlar 1.si lpg dönüşüm sektörü ölür. 2. si ipini koparan trafiğe çıkar. istanbul trafiğine bakın benzin 4 lira ama her arabanın içinde 1 kişi var. Arkadaşlar millette para var boşverin bu işleri....
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2010, 20:11:19 »
İşte sesimizi çıkarmamız gerek! Böyle susarak bi r yere varamayız... :) Zühtü bey size katılmıyorum. Benzin ucuz olduğu zaman bir süre insanlar sürekli araba kullanır. Sonra sönme meydana gelir... Kılasik koşullanma meydana gelir... ;)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2010, 20:12:31 »
benzini 2 tl yapsınlar 1.si lpg dönüşüm sektörü ölür. 2. si ipini koparan trafiğe çıkar. istanbul trafiğine bakın benzin 4 lira ama her arabanın içinde 1 kişi var. Arkadaşlar millette para var boşverin bu işleri....
Zühtü abi Lpg satanlar kazansın diye tüm TR yi yolmaları doğru dil bence.
Bide bukadar vergi ödüyoruzda ne oluyor yine trafikte rezalet çekiyoruz bence ödediğimiz verginin karşılığını alamıyoruz zaten yapılan yollarda en fazla 2 ay sağlam kalıyor özel firmalar para kazansın diye yol yapılyor ondan en fazla 2 ay sonra aynı yerde ya altyapı çalışması ya doğalgaz çalışması yada türktelekom gibi  bir firmanın çalışması yapılıyor bunlar neden yol yapılamdan önce dilde yol yapıldıktan sonra yapılıyor anlamış değilim yazık günah bir sürü para harcanarak yolu yapıyorsun yoldan daha araç geçmeden yolu kazıp geri yama yapıyorsun .
Tüm Türkiyede mi böyle bilmiyorum ama Adana'da hep böyle oluyor yeni yapılmış bir yol taş patlasın 2 ay sağlam kalır Adana'da

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla D-4D (comfort extra)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Aralık 09, 2010, 20:14:12 »
biz eşşek oldukça semer vuran çok olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2010, 14:49:59 »
Yakıt fiyatları insan gibi olsunda, biz trafiğe razıyız. Özel tüketim Vergisininin oranını çok aza indirip artık sadece en azından akaryakıt için adınıda Zorunlu Yakıt Vergisi desinler. Mutlu yaşayıp gidelim ya artık :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2010, 15:04:29 »

Bakış açınızı beğendim, alaycı bir yaklaşımınız var ve cidden komik geldi bana. Sadece LPG sektörü için komple otomotiv sektörünümü çökerteceksiniz? unutmayın ülkemiz otomotiv ve inşaat sektörü sayesinde ayakta duruyor. Ayrıca ipini koparan trafikte demişsiniz, önce bu işin eğitimine baksak? özel sürücü kursundan geçilmiyor ortalık 9 günlük bir bayram tatili oluyor 130 kişi trafik kazasından ölüyor ülkemizde, japonyada ehliyet almak 6 ay sürüyor, her ay 2 kere sınava giriyorsunuz ehliyeti alana kadar , belli bir uygulama saati var o saat tamamlanmadan yeterlilik belgesi alamıyorsunuz. konuşmaya gelince herşey teget geçiyor zaten bu ülkede, hepimizde 4x4 lük insanlarız...
Honda Jazz / 2012