0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gündüz -20-35 derece, gece daha da soğuk dereceler görülen kazakistanda bile yapışmıyor, içinizi rahat tutun.
her zaman dediğim gibiyaşamadığın yer hakkında yorum yapma.saygı ve sevgiler
Kazakistanda nem oranı nedir?
her zaman abuk sabuk konuşalım maksat laf kalabalığı olsun, türkçeyi uzaydan öğreniyoruz zaten.
Kar yağışlı günlerde %80 civarı yazıyor internet sayfaları, ama ben inanmıyorum, gayet kuru havası var çok sert bir krasal iklim hakim burada, o yönden erzuruma benzediği söylenir, kuru soğuk hasta etmez derler.her zaman abuk sabuk konuşalım maksat laf kalabalığı olsun, türkçeyi uzaydan öğreniyoruz zaten.
metin bey her zaman yazdıklarımın ve söylediklerimin arakasındayım.ayrıca konuştuğun türkçeyi yazmayı öğreten biriyim.sadece bilgisayarda bazen yalnış yazabiliyorum.herzaman ki gibi saygı ve sevgiler...ve şu bir gerçektir sevgi özgürlük saygı mecburiyettir.lütfen hakaret içeren yazı yazmayın
Arkadaşlar balata yapışsın facia olmasın ne olur. Balatayı düşüneceğiz diye arabamızı sabitlemeyi kesinlikle ihmal etmeyelim!
tartışma yaratmak istememiştim.viteste bırakmam sorun olmayacak demek ki.tabi hava koşullarına göre.çünkü herkesin farklı fikri var bu konuda..teşekkürler.