Bu konuda bende yardım istiyorum 1997 XLİ. aracım var yaklaşık 6 yıldır LPG. ile kullanıyorum ilk dea bu sene izinde oldu. otobanda 140-150 ile seyir halinde iken aracımın ani kasılma ile stop etmeye çalışır gibi oldu, sağa çekip ne var ne yok diye kontrol ettiğimde debriyajla basıf frenle durduğumda aracım kendiliğinden stop etti DEVİR SAATİ 0, ayağımı gazdan çekmez isem zorlada olsa araç çalışıyor yine irkilmeler oluyor.Stop edince araçta elektrik var lambalar yanıyor.Ardından lpg. anahtarını BENZİNE aldım ve epey marşa bastım , marş bassada araçım çalışmadı, uzun süre marşa bastım ve benzinde patlama yaparak çalıştı ve yüksek devir ile gaza basıp ara gazı yaptım ve araç normal çalışmasına döndü yola devam ettim yolda giderken LPG. aldım normal çalıştı . Geçen hafta doho motor ısınmamıştı bile aynı hatayı yine yaptı uzun benzimde marşa basarak aracı çalıştırdım. Bu arada bujileri tamamen değştirdim. Buji kablo başlığımdan 3 tanesi kırık idi tam sıkıştırmıyordu SEIWA marka kablo takımı ile yeniledim çalışması ve torku çok iyi durumda ama yine aynı hatayı yaparmı bilmiyorm.Başından geçen versa yardım bekliyorum.Bulunduğum ilde TOYOTA servisi yok anlayan ustada yok.