abi ne oldu yav Allah Allah hele bakın yav..
Mustafa bey Türkçe yazım kurallarına hiç uymuyorsunuz gördüğüm kadarı ile, 2 alkış içinde bu yaptığınız saçma konu açmanız bile saçma aslında, o bahsettiğiniz 2 alkış size hiçbirşey katmaz yada 2 alkışın silinmesi size hiçbirşey kaybettirmez
bu arada forum kurallarını okuduğunuzu var sayıyorum kayıt olurken, o kurallarda derki üyelikler ve paylaştıkları içerikler silinmez, ancak üyenin isteği doğrultusunda süresiz uzaklaştırılır.
hala fikriniz aynı ise
Bye Bye Mustafa bey
Lütfen süresiz uzaklaştırın ...........
Ben sizden yaşça büyüyüm , benle sokaktaki adamla konuşan bir moderatör de bu sitede kalsın....
Mustafa bey alkışlarınız eksildi diye forumdan ayrılmak bana tuhaf geldi açıkçası.ufak çocukların küsmeleri gibi olmuş.
Beni benden aldınız, istediğiniz alkışsa buyrun size 1000 alkış Mustafa Bey

Konuyu kilitliyorum, lütfen bu tür konular için konu açmayalım, moderatöre bildir seçeneğini kullanalım.
Bazı noktalarda daha özenli olmakta hepimiz için yarar var. Verilen (-) ler de bunu düzeltmek içindir tıpkı yapılan faydalı paylaşımlarda verilen (+) lar gibi. Bu tarz sorunların olması doğal, asıl sorun bunları aşamamakda ve bunu da aramızda aşabileceğimizden eminim Mustafa bey.
Lütfen süresiz uzaklaştırın ...........
Ben sizden yaşça büyüyüm , benle sokaktaki adamla konuşan bir moderatör de bu sitede kalsın....
Bu ne demek simdi?
Ben de sizden yasca büyügüm. Yazdiginiz ilk mesajda sokaktaki adamin bana konusmasi gibi olmus.
Yazarken biraz karsi tarafi da düsünün.
Sayın meslektaşım yapmayın böyle alınganlık.... bana da verilen eksi alkışlar var.... bunlar önemli değil önemli olan iyi vakit geçirmek......