Gönderen Konu: Toyota’dan müthiş yılsonu teklifi: Getirin...Götürün...Ödemeyin...  (Okunma sayısı 5124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
 !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! :P :P :P :P :P !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

Ödeme koşullarının esnekliği ile herkesin “ Toyota Ayrıcalığını” yaşamasını hedefleyen Toyota Finans Sistemi, Aralık ayında herkesi otomobillerini değiştirip yepyeni Toyota’lara sahip olmaya davet ediyor.

Toyota Finans Sistemi Aralık ayında otomobillerini değiştirmek isteyenlere cesaret verecek müthiş avantajlar sunuyor. Aralık ayında eski otomobillerini Toyota Plazalara getirenler, hızlı ve çok avantajlı koşullarda yapılacak değerlendirmenin ardından, yeni yıla hayallerindeki Toyota ile girebilecekler. 5 bin TL peşin, aylık 500 TL’den başlayan taksitler ile Toyota sahibi olmak için avantajlar ile dolu bu kampanyada, ilk taksit ödemesi Mayıs ayında yapılabiliyor. Kampanyada ayrıca dosya masrafı alınmazken, yüzde 0.79 sabit faiz ve 60 aya kadar uzanan vade seçenekleri de sunuluyor.

5 bin TL’ye varan indirimler!..
Aralık ayında Toyota Plazalarda 5 bin TL’ye varan indirimler sunuluyor. Eski otomobilini yeni model bir Toyota ile değiştirmek isteyenler, Toyota’nınn D segmentindeki başarılı temsilcisi Avensis’e 5 bin TL indirimle 48 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Toyota’nın gözde modelleri Corolla ve Auris 1.500 TL’ye varan indirimle Toyota Plazalar’da yerini alırken, şehir hayatını kolaylaştıran Yaris modelinde sunulan 1.000 TL’ye varan indirim ve 25 bin 850 TL’lik başlangıç fiyatı dikkat çekiyor.  Yenilenen tasarım ve dinamizmiyle  Auris 34 bin 400, dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla 35 bin 400 TL, geniş iç mekanı, kullanışlı yapısı ve zengin donanımıyla ailelerin öncelikli tercihi Verso ise 43 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarıyla Toyota Plazalarda sahiplerini bekliyor.

Taksitler 500 TL’den başlıyor
Aralık ayında Toyota Plazaları ziyaret edenler; 5 bin TL peşin 500 TL taksitle Yaris, 6 bin TL peşin 600 TL taksitle Auris, 7 bin TL peşin 700 TL taksitle Corolla, 8 bin TL peşin 800 TL taksitle Verso, 9 bin TL peşin 900 TL taksitle Avensis ve 14 bin TL peşin bin 400 TL taksitle RAV4 sahibi olabilecekler.

http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=291245&vzn=1&baslik=Toyota-dan-m%C3%BCthi%C5%9F-y%C4%B1lsonu-teklifi!

Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
güzelmiş, hiç mi para ödemeyeceğiz? baktılar benzinden canımız yanıyo acıdılar bize demek
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
güzelmiş, hiç mi para ödemeyeceğiz? baktılar benzinden canımız yanıyo acıdılar bize demek

+1 :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Kandırmaca fiyatlarda bir değişiklik yok zaten aylardır Auris 34,400   corollada 35,400 den satılıyordu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Ticaret yapıyorlar işte kandırmaca gözüyle bakmasak daha doğru olur gibi, ayrıca ALJ gruba geçtikten sonra  senede 2 defa olup max 30 gün süren kampanyalar  haziran başından bu yana sürekli güncellenerek bu zamana gelmiştir üstelik esnek ödeme şekilleri cabası.
Bu kampyanya durumu diğer markalardada mevcuttur arkadaşlar sadece toyota ile sınırlı değildir. 2008-2009 krizinin izleri yok olmaya başladığı bu sene herkes kendi payını almak için çabaladı ve çabalamaya devam ediyorlar...
Kandırmaca lafı eğer benzindi ötv idi v.s .v.s. ise orda haklısın, doğru söze diyecek bişi yok..
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Kan Grubu: ---
arabamızı alıp bir de peşinat mı alıyorlar ??? eğer böyle ise avantajlı gözükmedi bana..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
benim arabamı almak isteseler zaten üstüne para isterim
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
Selçuk abi :) belki şimdi değil ama :D 10 sene sonra iyi para eder efsane...
bu arada ben bir ara gelim bir çukur kazayım abi, tobrak altı yapalım o zaman dek eskitme olur, daha değerlenir, bu haliyle sıfır gibi duruyor zaten araban:D allah nazardan saklasın...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Selçuk abi :) belki şimdi değil ama :D 10 sene sonra iyi para eder efsane...
bu arada ben bir ara gelim bir çukur kazayım abi, tobrak altı yapalım o zaman dek eskitme olur, daha değerlenir, bu haliyle sıfır gibi duruyor zaten araban:D allah nazardan saklasın...
arab müzesi benim eve yakın zaten.
bugün yarın gelirler almaya :D
ama vermiyceeeem
oğlum olursa ona miras bırakacağım :D :D :D
hoş kızım bırakmaz ama...
arabanın kaputunda, direksyonunda logoyu görünce toyota adam toyota adam diye başlıyor gazel okumaya :)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
Maşallah diyelim abim, hem yigenimize hemde efsanene...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Sagolasın guven kardesım :)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar hayal kırıklığı yaratmak istemem ama; örneğin auris için 6000 tl peşin 600 48 ay taksitle ancak son taksit auris için 9012 tl.tabi bu ödeme planı auris en alt versiyonu yani 1,33 için geçerli.ilanlarda alttaki ufak yazılarıda okumanızı tavsiye ederim.alltaki linke bakın göreceksiniz,özellikle en alttaki silik ve ufak yazılar..

http://www.toyota.com.tr/turkey-local/kampanyalar/finans-kampanyasi.aspx

kaba bir hesapla; 6000 tl peşin + 600x47=28200 tl + son taksit olan 9012 tl = toplamda 43212 tl (auris 1,33 comfort size geleceği fiyat)
auris 1,33 comfort liste fiyatı (08.12.2010 tarihli)=34400 tl biraz pazarlıkla 33000 tl ye alırsınız.
avantaj bunun neresinde :)
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Adamlar sadece bir kaç modelde bu kampanyayı yapıyorlar.Ben corolla-1.6 Elegant 40000 verdim.10000 peşinat gerisine kredi kullanmayı önerdim..Pazarlık kaldı arayacaklarını söylediler.Cumaya kadar süre verdim kabul veya reddi bana bilireceklerini söylediler.Hayırlısı bakalım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
arkadaşlar hayal kırıklığı yaratmak istemem ama; örneğin auris için 6000 tl peşin 600 48 ay taksitle ancak son taksit auris için 9012 tl.tabi bu ödeme planı auris en alt versiyonu yani 1,33 için geçerli.ilanlarda alttaki ufak yazılarıda okumanızı tavsiye ederim.alltaki linke bakın göreceksiniz,özellikle en alttaki silik ve ufak yazılar..

http://www.toyota.com.tr/turkey-local/kampanyalar/finans-kampanyasi.aspx

kaba bir hesapla; 6000 tl peşin + 600x47=28200 tl + son taksit olan 9012 tl = toplamda 43212 tl (auris 1,33 comfort size geleceği fiyat)
auris 1,33 comfort liste fiyatı (08.12.2010 tarihli)=34400 tl biraz pazarlıkla 33000 tl ye alırsınız.
avantaj bunun neresinde :)
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
arkadaşlar şimdi bankaları v.s. savunuyor yada avukatlığını yapıyormuş gibi bir duruma düşmek istemem ama bende aracımı kredi ile aldım  Parası olan için en güzeli taksitsiz borçsuz alışveriş yapmaktır. Bayiilerde peşin para olunca karlarından zarar edip size gerekli indirimleri yapıp satışlarını gerçekleştireceklerdir. Diğer yandan kredi kullananlar 4 sene için 28.200L için 8.812 L faiz almaktalar. 2008 senesinde kayınbabam 2 sene için 10,000 L kredi çekip bunu 15.000 L ödemiş bulunmaktadır. Faiz oranlarına bakacak olursanız şu anda sıfır araç alamayacak kadar parası olmayan birçoğumuz için güzel bir fırsat gibi görünmektedir. Ayrıca arkadaşlarımın örnek verdikleri 48. taksitteki toplu para ödeme balon ödeme sistemi olup, siz gerektiğinde 4. sene yerine 5. seneye vadeyi uzatabilir ve balon ödeme yerine sabir taksit istiyorum dediğinizdede  ona uygun bir ödeme planı çıkartılmaktadır. Bunları biliyorum çünkü aracımı almadan önce 2 adet bayii ile görüşüp ilk ağızdan bilgi aldım. Umarım size bu konu ile ilgili fikir verebilmişimdir...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
sonuçta faizin daniskasını alıp vatandaşı soğana çeviriyorlar...en güzeli para varsa almak yoksa emektarlara devam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
sonuçta faizin daniskasını alıp vatandaşı soğana çeviriyorlar...en güzeli para varsa almak yoksa emektarlara devam :)
Aynen katılıyorum.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Banka kredisinin biraz allanıp pullanıp kılıflanması, detayını bilenler maddi olarak avantajı vardır ya da yoktur diyebilirler ama düz mantıkla şu kadar fazla ödeme var avantajı nerde tezleri biraz komik olmuş bana kalırsa,
Bugün 30.000 TL parayı bedava kullanıp 4 senede geri ödenebilen bir sistem varsa söyleyin herkes faydalansın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yeterli nakit parası olmayıp aylık taksitleri rahat ödeme gücü olanlar için kredi ile sıfır araç almak belki anlaşılabilir bir durum..
ama çoluğunun çocuğunun nafakasından kısıp üstelik elindeki arabayı da sembolik fiyatla bayiye vererek alır almaz değeri ciddi anlamda düşecek bir makine için 50-60 bin lira borçlanmak anlaşılır gibi değil.. Hukukçu olduğum için yakından biliyorum.. bankaların çoğu bu gün emlakçı ve galerici gibi haczettiği kredili araç ve evleri elinden çıkarmakla meşgul.. Ne olur hesabınızı iyi yapın.. geleceğinizi ipotek altına almayın.. Ayrıca tok satıcı olarak ben Toyotanın hiç bir zaman tüketici lehine bir kampanya yaptığını görmedim. Biraz didaktik bir yazı oldu ama forumdaki abilerinizden biri olarak buna hakkım var sanırım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
en güzeli para varsa almak yoksa emektarlara devam.. :)