0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık Selim Fotoğraf makinası almadınmı sen hala Çok güzel bi uygulama gerçekten güzel akıl etmişsin.[/quote]Askere gidicem ya foto makinası falan yok. ama kameraya alıp koyabilirim istiyosan foto mak. yok kamera var. kamera da sesli fotoğraf çekiyo saçma bi özellik olarak teşekkür ederim.
Selim abi benım arabanın arkaları otomatık yapabılır mıyım bı fıkrın var mı? senınde mı camlar yarıya kadar ınıyor.[/quote] yaparsın yapmasına ama cok masraflı olur heralde arkadasların bu konuyla bir bilgisi varsa paylasırsanız cok sevinecegiz cünkü bende düsünüyorum söle 4 cam otomatik güzel olurdu be
Ya Selim, led takmadığın yer kaldı mı? hakkaten güzel fikir ama.Ancak düğmenin etrafına delik açmasaydın da olurdu gibi geliyo bana, o gördüğüm 3 deliğin içindekiler led değil mi?[/quote] led takmadığım yer hala var yaa !!! şimdi onlar kafamı kurcalıyor. bu arada o üç delikten şu anda ışık bağlı olan yan yana görünenen iki delik. yani açma yönü. kapama yönünde de kırmızı vardı ama söktüm onu. şu anda boş duruyo. maviden sıkılınca ileride açık yeşil ve koyu yeşil olarak değiştirebilirim. delik açtıktan sonra, ışığın düğmenin çevresinde yayıldığını farkettim. plan hatası diyelim. ama böyle de çok hoş oldu. [quote=Coşkun Demiratlı]Selim abi benım arabanın arkaları otomatık yapabılır mıyım bı fıkrın var mı? senınde mı camlar yarıya kadar ınıyor.[/quote]bizim camlar yarıya kadar değil Coşkun. tam olarak açtığında, 4cm falan yukarıda kalıyo. o da hiç bir şey değil. ama otomatik cam takılır. manuel camda çocuk kilidi olmadığı için yarıya göre ayarlamış olabilrler. bu arada kapıda tesisat yok. sanırım çekilmesi gerekiyor. 2 adet otomatik cam motoru, 1 adet tutacağı. aslına bakarsan malzeme para tutmaz. ha bi de şöför panelindeki panoyu değiştireceksin. montajını tesisat hazır olursa ben bile yaparım. her şey motoru tutan 4 vida. ama dediğim gibi. tesisat... onu bi araştır.
Ya sitede okumuştum.Tesisat hazır diye biliyorum.galiba deşmem gerekecek bi yerleri [/quote]benim araçta sonradan takılmış ama bi sorun yoktek sorunu motorları biraz sesli çalışıyor (tabi yan sanayi olduğı için)
benim araçta sonradan takılmış ama bi sorun yoktek sorunu motorları biraz sesli çalışıyor (tabi yan sanayi olduğı için)[/quote]orijinalinin de çok sessiz olduğunu iddia edemiycem bazen ben de "bu ne yaa" şeklinde bir düşünceye sahip oluyorum içimden. sanki zorlanıyormuş gibi ses geliyor. bu arada Coşkun, arka kapıyı bi sök bakalım içinde soket hazır mı. 5 pinli soketi. veya kablo falan göndermişler mi. inşallah vardır. çok kolay olur o zaman montaj. ben yok diye biliyorum.