0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bahsedilen ses debriyajı bırakınca oluyor hareket halinde değil, 1. vitesteki bu gazı verip çekince hissedilenler, 1. vitesi torkunun yüksek olmasından kaynaklanıyor bu şekilde kullanmayın, hemen 2 leyin.
Açıkçası sesin ABS'den geldiğini söylemesi komik olmuş Bahsettiğiniz ses debriyaj "baskı" sesine benziyor ve uzun süreli kullanımda düzelmesi muhtemel, yatan araçlarda çalışmaması sonucu baskı yapraklarının sertleşmesi söz konusu olabiliyor,bu şekilde kullanmanızda sizi yolda bırakabilecek bir sorun olacağını düşünmüyorum,dilerseniz düzelmesini bekleyebilir ya da yetkili serviste garanti kapsamında debriyaj setinin değişimini talep edebilirsiniz.Saygılar...
Aynı sorun benim aracimdada olustu.ayrica benim debriyaj pedalinda bayabi boslukta olustu.sanki zorlasam elimde kalacak.)kismetse yarin sabah servisteyim.servisten yapilan aciklamayi sizlerlede paylasacam.allah herseyin beterinden korusun kaza bela vermesin.bunlar ufak sorunlar.benim aracım 2011 Toyota corolla 1.6 elegant modeli 1700 km deyim.
ufuk sen bilirisn bu e12 lerde debriyajından bastıgında gıcırtı geliyor.Yarislerdede var.Serviste yaglıyorlar geri geliyor.Antept bir usta pedalda boşluk oluyor dedi saga sola tornacıda milin egctigi yuvayı yeniden yaptırıp geri atkıyor ses kesiliyor.Bende 3 senedir yoktu gene basladı antepe bir gitsem baktıracam ama.Servise gidiyon debriyaj üst merkezi diyor bende anlamadım