Gönderen Konu: 2006 Corolla Fren Mesafesi  (Okunma sayısı 5862 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
2006 Corolla Fren Mesafesi
« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2007, 09:48:41 »
ER300'ler zaten bence daha büyükçe araçlar düşünülerek üretilmiş lastikler, Avensis, Passat, Vectra gibi yani...

Murat abi, bizim sokağa döndüğümde gördüğüm Alfa'dan bahsediyorsun değil mi?
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2007, 09:48:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 09, 2007, 11:17:13 »
Tabiki Alper'cim.
O benim araba.

Bir garaj tutmayi düsünüyorum onun icin.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 09, 2007, 16:45:38 »
Alıntı yapılan: Abdurrahman ARSLAN
Yaman Bey kesinlikle katılıyorum corollada hiç bir şekilde hız yapılmaz. mazallah kendinizi biranda yol dışında biryerlerde bulabilirsiniz.
[/quote]

kesinlikle katılarak söylüyorum ama suda bir gercek bazen gercekten hız yapmanız gerekiyor ve ben onu bir kere yasadım

allah ne verdiyse ama inanın o kadarda yoltutusu süspansiyonu cok güzel araclar tabii bahsettigim ae 101 kasası hız limiti filan yazmıyorum ve sevmiyorum

inanın altınızdaki araclar dünyada ikinci sırayı alabilirler tabiki 1 alman yapımı araclar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
« Yanıtla #23 : Kasım 09, 2007, 19:29:44 »
corollanın fren mesafesi bendecede çok iyi çünkü ben eski renault 11 vardı ondan sonra corollayı aldım bi gün yolda giderken önümdeki öle bi anda fren yaptı ki neye uğradığımı anlamadm geç te olsa frene sonuna kadar bastım önümdeki araçla aramızda milim kaldı o kadar geç basmama rağmen çarpmadım ve o anda aklıma eski arabam olsaydı kesin vurmuşum dedim ve corollanın çok sınıfına göre çok iyi bi araç olduğuna inandım  .
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 09, 2007, 21:17:28 »
Alıntı yapılan: can sökmen
corollanın fren mesafesi bendecede çok iyi çünkü ben eski renault 11 vardı ondan sonra corollayı aldım bi gün yolda giderken önümdeki öle bi anda fren yaptı ki neye uğradığımı anlamadm geç te olsa frene sonuna kadar bastım önümdeki araçla aramızda milim kaldı o kadar geç basmama rağmen çarpmadım ve o anda aklıma eski arabam olsaydı kesin vurmuşum dedim ve corollanın çok sınıfına göre çok iyi bi araç olduğuna inandım  .
[/quote]

oooooooooooooooo önceden hep renomuz vardı spring brodwayın 3 kasasında toros flas arabalar tamam iii hos emsallerine göre dayanıklı ama tam köy arabaları bi kere enistemde 97 xei vardı bodruma giderken aldım arabayı sanki mersedese oturdum o  kadar konforlu o kadar atik virajlar yol tutus mükemmeldi ve anca o toyotyanın tadına vardıktan 5 sene sonra corolla sahibi oldum yerli arabalara degisilmeyecek araba modeli ne olursa olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 09, 2007, 22:10:21 »
sizle bir maceramı paylasmak istiyorum o zamanlar reno 9 orj fransız montajlı arabamız vardı ist ATATÜRK havalimanından aksaray yönüne giderken bir derenin üstünden  geciyorsunuz (ayamama deresi ) o köprünün üstündeyken ve lastiklerimde yeniyken baktımki trafik sismeye basladı hafif olarak frene bastım ve frene basmamla arac 3 sefer spin atarak trafige ters sekilde durdu gece allahtan arkamda n kimse gelmiyordu aracı cevirip bir baktımki daha önce ordakaza olmus aynı gün ve kamyondan dökülen mazot bizi öle kaydırmıs öleki arabadan indigimde ayaklarım bile kayıyordu allahtan dereye ucmadık bide yerler ıslak mazotto o ıslaklıga girmisti ve kesinlikle farkedilmiyodu allah korudu bizi sizide korusun diyorum aman dikkat edin bizler can tasıyoruzzzz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
« Yanıtla #26 : Kasım 10, 2007, 00:08:17 »
Alıntı yapılan: erdem yılmaz
oooooooooooooooo önceden hep renomuz vardı spring brodwayın 3 kasasında toros flas arabalar tamam iii hos emsallerine göre dayanıklı ama tam köy arabaları bi kere enistemde 97 xei vardı bodruma giderken aldım arabayı sanki mersedese oturdum o  kadar konforlu o kadar atik virajlar yol tutus mükemmeldi ve anca o toyotyanın tadına vardıktan 5 sene sonra corolla sahibi oldum yerli arabalara degisilmeyecek araba modeli ne olursa olsun
[/quote]
evet bende öyle düşünüorum  kullanımı çok rahat ve çok seri arabaydı az kapışmadım bende onunla    
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3