0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaman Bey kesinlikle katılıyorum corollada hiç bir şekilde hız yapılmaz. mazallah kendinizi biranda yol dışında biryerlerde bulabilirsiniz. [/quote]kesinlikle katılarak söylüyorum ama suda bir gercek bazen gercekten hız yapmanız gerekiyor ve ben onu bir kere yasadım allah ne verdiyse ama inanın o kadarda yoltutusu süspansiyonu cok güzel araclar tabii bahsettigim ae 101 kasası hız limiti filan yazmıyorum ve sevmiyorum inanın altınızdaki araclar dünyada ikinci sırayı alabilirler tabiki 1 alman yapımı araclar
corollanın fren mesafesi bendecede çok iyi çünkü ben eski renault 11 vardı ondan sonra corollayı aldım bi gün yolda giderken önümdeki öle bi anda fren yaptı ki neye uğradığımı anlamadm geç te olsa frene sonuna kadar bastım önümdeki araçla aramızda milim kaldı o kadar geç basmama rağmen çarpmadım ve o anda aklıma eski arabam olsaydı kesin vurmuşum dedim ve corollanın çok sınıfına göre çok iyi bi araç olduğuna inandım .[/quote]oooooooooooooooo önceden hep renomuz vardı spring brodwayın 3 kasasında toros flas arabalar tamam iii hos emsallerine göre dayanıklı ama tam köy arabaları bi kere enistemde 97 xei vardı bodruma giderken aldım arabayı sanki mersedese oturdum o kadar konforlu o kadar atik virajlar yol tutus mükemmeldi ve anca o toyotyanın tadına vardıktan 5 sene sonra corolla sahibi oldum yerli arabalara degisilmeyecek araba modeli ne olursa olsun
oooooooooooooooo önceden hep renomuz vardı spring brodwayın 3 kasasında toros flas arabalar tamam iii hos emsallerine göre dayanıklı ama tam köy arabaları bi kere enistemde 97 xei vardı bodruma giderken aldım arabayı sanki mersedese oturdum o kadar konforlu o kadar atik virajlar yol tutus mükemmeldi ve anca o toyotyanın tadına vardıktan 5 sene sonra corolla sahibi oldum yerli arabalara degisilmeyecek araba modeli ne olursa olsun[/quote]evet bende öyle düşünüorum kullanımı çok rahat ve çok seri arabaydı az kapışmadım bende onunla