0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler.ancak şu araç üstündeki çizik meselesini anlayamadım.çizikten nasıl su sızabilir? [/quote]Rica ederim Burak Bey benim için bir zevkti Çizik meselesine gelince, kaporta üzerinde ve yan çamurluk kenarlarında, kapı kenarları ve eteklerinde derin çizikler, kavlamalar, pul pul dökülmeler varsa buralardan yağmurun, çamurun ve karın etkisiyle arabanın boyası kabarabilir ve kaporta paslanır çürümeye başlar, burada bundan bahsediliyor... Eğer böyle çizikler, boyası çıkmış yerler varsa, bence de biran evvel tedbir almak lazım diye düşünüyorum.
yasemin hanım bu yararlı bilgileri bizimle paylastıgınız icin size tesekkür ederiz[/quote]Erdem Bey, zorlu bir kış kapımızda gözüküyor. Hepimize yararlı olabileceğini düşündüğüm içinbu konuyu açtım. Ben teşekkür ederim okuduğunuz için [quote=Coşkun Demiratlı]Teşekkürler yasemin abla ama 2 defa acılmış konu dıkkat ettın mı?[/quote]Birşey değil Çoşkun Konu 2 bölümden oluşuyor ve her ikisinde de farklı şeyler anlatılıyor!
Erdem Bey, zorlu bir kış kapımızda gözüküyor. Hepimize yararlı olabileceğini düşündüğüm içinbu konuyu açtım. Ben teşekkür ederim okuduğunuz için Birşey değil coşkun Konu 2 bölümden oluşuyor ve her ikisinde de farklı şeyler anlatılıyor![/quote]abla ben yazı stılı vs aynı dıye dıgerını okumadım keske bırlestırseydın.otekı aldı basını gıttı.
abla ben yazı stılı vs aynı dıye dıgerını okumadım keske bırlestırseydın.otekı aldı basını gıttı. [/quote] Çok uzun olucak yine bana kızacaksınız diye, iki bölüm yapayım istemiştim. Diğer arkadaşlar da senin gibi zannetti galiba, neyse kulağından tutup biri yukarı çıkarır belki [quote=hidayet gök]Paylaşım için teşekkürler.[/quote]Rica ederim Hidayet bey [quote=erdem yılmaz]ne demek efendim en azından 6 senelik akümün degisme zamanı geldigini hatırladım[/quote]Faydalı olabildiysem ne mutlu bana Çok sevindim! Gerçi size masraf olucak ama, sonuçta yolda kalmaktansa önceden tedbir almak her zaman için yeğdir