0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2011 model 1,6 comfort extra siparişi verdik beyaz 38 bin liraya anlaştık fakat benim bir kaç isteğim daha oldu ''xenon far, park sensörü, boya koruma, koltuk koruma'' gibi bunların hepsine 500 tl dedi yani 38,500 toplam değer 2,500 lirası peşin olacak 36,000 tl kredi çekicez ve toplamda 45,000 küsüre bize gelmiş olcak araç yaptığımız akıl işimi sonradan pişman oldum ama oldu artık ne dersiniz ?Teşekkürler.
Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin... Bence alacağınız arabanın fiyatının en yarısını nakit verebilseniz. Epey bir rahat olurdunuz. Olsun.... Hayırlı olsun... Bir şey soracam: " Yüzde kaç faizli, kaç ay vade?"
Cengiz bey aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanın.Kişiden kişiye göre değişebilir sorunuzun cevabı.Ancak şahsen ben o kadar kredi yi araç için çekmezdim.Ev için olabilir ancak araba zaten masraf kaskoyu vergisi yakıtı.falan filan..2,elded zaten fiyat kıracak birde üstüne üstlük yıllarca ödeyeceginiz taksit arabanın vergisi faiz derken bayagı bir yoracak..Eğer araç ihtiyacınız okadar acil değilse bence biraz biriktirip öyle almak yada kademe kademe ilerelemek.Bİrden 40 bin tl lik arabaya okadar faiz verip 2 elde okadar fiyatı düşecek kaskoya bir sürü para vereceksin.Onun yerine 2 el 12-13 bin tl ye temiz bir araba alıp devam ederim.
2. elin derdi ile uğraşmaktansa sıfırın borcu ile uğraşın daha iyidir. ödeme gücünüz varsa bence en iyisini yapmışsınız. ve aldığınız fiyat da çok iyi..