0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gidip yaptırırsanız sanırım bana dua edebilirsiniz..birlik caddesindeki mavi-yeşil oto yıkama var.. buharla yıkama yapıyorlar. ben orda detaylı iç temizlik yaptırmıştım, ben şahsen aşırı memnun kaldım. herkese de öneriyorum. tavan resmen yepyeni oldu bende, üstelik ben her yıl temizlerim ona rağmen çok memnun kaldım
bu şehirfırsatı, grupanya vb siteler var ya o sitelerden denk geldi %50 indirim de öyle aldım ben onu.. 60tl gibi bir şeyler vermiştim.. normalde kaç liraydı hiç hatırlamıyorum ama şimdi baktım 180tl yerine 79 liraya yaptırmışım..yalnız şimdi farkettim nasıl vermişim onu ya
Sen yine iyi vermişsin , ben 210 vermeyi düşünüyorum , hatta anlaştım bile diyebilirim.ama bak kafamı bulandırdın şimdi hea...
210a neler dahil? ben benim yaptırdığım yerde koltuk temizliği dahilmiydi bilmiyorum..her yıl elde, 2 yılda bir makineyle kendim temizlediğim için tertemiz zaten benimkiler
sigara yanığı onarımı detaylı iç temizlik(herşey dahil)detaylı dış temizlik(boya koruma yapılmayacak , boya temizlik cilası kullanılacak)
birkaç yerle konuş bence erdem..sonaxa falan da sor, sonax çok büyük rakamlar almadan çok güzel temizliyor