Gönderen Konu: Toyota Corolla 2009 kasa Ön Plakalık iptali nasıl yapılır ?  (Okunma sayısı 4781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Forumu araştırdım ama konuyla ilgili bilgi bulamadım o yüzden yeni konu açtım hatam varsa affola   :)
Bi yardımcı olursanız cok sevinirim ön plakayı kaldırdım içinden dikdörtgen şeklinde plaka boşluğu çıktı kapatmak için parçasını nerde buluruz nasıl yaparız bilgi sahibi üyeler bi ilgilenirse konuyla  :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
ön plaka takmak zorunlu değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
bende anlamadım konu nerden çıktı ama, şöyle bir kanunun varlığından haberdarı, plakayı değil kaldırmak ,evlenirken bile kapatmak ceza-i işleme tabidir...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
plaka boşluğunu kapatıp düz zemin oluşturup montajı bu oluşturulan düz zemine yapmayı kastettiğini zan ediyorum Ozan arkadaşımızın ..

plaka kalınlaştırma işlemi olabilirmi acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/plakaliksiz-plaka/

bu konu ile alakalı olabilirmi Ozan kardeşim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
o kare kısmı cıkık onu diyorsun heralde . arabana acımıyorsan :) keseceksin orayı ve oraya düz plastik ile ek yaptıracaksın sıfır seklinde macun boya ile düz olur ama işçilik iyi olmalı.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yasal zorunluluğunu bilmiyordum öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Oğuz abi demek istediğim o değildi Mehmet abinin dediği gibi bi çıkıntı ve onun içinde dikdörtgen bir boşluk var onu nasıl yok ederim onu merak ediyordum ama Mehmet abinin dediği gibi arabaya kıyamıyacağım için vazgeçtim :) hem yasal değil hem zahmetli bi iş yorumlarınız için teşekkürler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bende Ankara'da aynı sorundan muzdariptim. Mamak'ta Class otoda plastik plaka altlığı takınca sorun çözüldü. plakaların dış siyah çerçevesini de beyazlattılar. 15-20 tl civarı tuttu.
2010 corolla comfort d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
plaka yok etme değilde plakalık iptalidir bu işlemin adı. konu başlığınıda bu doğrultuda düzenledim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
Ynt: Toyota Corolla 2009 kasa Ön Plakalık iptali nasıl yapılır ?
« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2010, 00:53:57 »
plaka yok etme değilde plakalık iptalidir bu işlemin adı. konu başlığınıda bu doğrultuda düzenledim.
Doğru aslında Mesut abiciğim ama sadece plakalık değil bizim araçlara plakalığın altında tamponda kare playa göre bi kabartma mevcut nedeni ise tamponun oval gelmesi ve plakalığın düz zemine monte edilmesi için öyle üretilmiş bende çok araştırdım kare plaka yapıp farın altına koymak için ama Ozan kardeşim onu ancak sağlam bi polyesterci yapar epey işcilik gerek yada Mesut abin yapar :D
kendin kalmışma öyle düz plastikle falan olcak iş değil bindiğin araba şahinde değil o yüzden aman diyim profosyonel iş lazım ;)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla 2009 kasa Ön Plakalık iptali nasıl yapılır ?
« Yanıtla #10 : Aralık 23, 2012, 00:11:46 »
arkadaşlar bende plakalıkları iptal ettim ve app yi yapıştırdım ön tampondaki çok iğrenç durdu hatta siyah silikonu azıcık taşırdım deli oldum. bunun altlığını nasıl temin edebilirim? yardım lütfen.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)