0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aydın abi paylaştığın araba türkiyede satılıyor mu bilmiyorum ama satılırsa cerato coupe olarak satılacak veya satılıyor..ancak 40.000tlden daha pahalıya satılır, satılıyordur
ustalığı olamayan sıkıntı çekermiş baya...ya da meslek kazanır ustalaşır..aracın muhtelif yerlerini sök izole et ve yeniden hatasız olarak monte et .. tebrik ediyorum o arkadaşımızı .izolasyon kolay bi iş değil nihayetinde Türkay ım
aydın abi helal olsun valla gerçekten çok uygun fiyatı..bi 50.000 olur diyordum fiyatı
Oğuz servisi servis yapan içindeki insanlar kia,reno,honda,toyota,crysler,mercedes,vw..... marka iyide olsa, içindeki adam adam değilse markanın suçu ne ? (Fatmagülün suçu ne? olmasın durum )
Bencede fiyatı sahip olunabilecek düzeyde, benzinli auris alamazsın auris mi? kia koup mu?
Tamam da metin abi sen neden konuya oradan baktın ki Bende senin dediğin şekilde söyledim zaten burada ki toyota'nın içindeki canlı varlıklardan bahsediyorum toyota'nın genelinden değil Ama kimse itiraz etmesin toyota'da bi burnu havada görünümü var ha bu durum iyi olabilir kötü olabilir ona bişe demem ama var. Şahsen ben ısınamadım kendimi rahat hissetmiyorum toyota plazalarda adamlar içeri bile sokmuyor. Dün benim hondaya serviste ustayla beraber tampon ve cd çalar taktık ya aracın içinde oturdum içinde var mı böyle bi hizmet gizli saklı iş yok herşey ortada öneriler bol bilgi bol can feda valla. Ve hepsinden önemlisi buna inanmicaksınız, 2 el araç satış danışmanından araç için aksesuar istediğim zaman burdan alma gel sana ebaydan bakıp en ucuzunu getirtelim diyor adamlar bu kadar iyi valla çok fena soğudum artık babam götürsün bizim toyotayı bakımlara
Toyota plazadaki satış elemanı inan zoraki gülüyor , toyota kaskodaki bayan tam bir efsane sanki fıkradan fırlamış gibi....Bir daha mı asla....
Oğuz, bencede öyle yap babalar Toyota gibi adamlar baba götürsün Sende baba olunca götürürsün kısmetse Toyotayı Mesela Honda'nın Eskişehir servisi, Toyota servisinden çok çok sıkıcı bilen bilir. edit : Eskişehir Hyundai ve Toyota servisi Sarar Otomotive bağlı, hizmet kalitesi aynı ayarda olduğunu söyleyebilirim
Kesinlikle Kia Aydın abi , bu sene avrupada Honda Civic Copue yi bile geçmiş satışta, avrupada şuan çok tutuluyor ve acayip dolu bir paketle satılıyor.
Hyundai, sahte parçalara savaş açtı!
Mesutum haklısın tutulmayı bırak adamlar modifiye bile yapmışlar Forumları bile var adamlar baksana; http://www.forteforums.com/forums/kia-forte-month-contest/2809-kia-forte-month-september-koup-edition.htmlwww.sacarfan.co.za/wp-content/uploads/2010/11/kia-cerato-koup-type-r-concept-3.jpg[/img]Şu kaputun güzelliğine bak Kırmızı olsun 3kuruş fazla olsun
sitediği kadar savaş açsın, yıllar önce Discoverychannel dada mercedesin ve almanların sahte otomobil parçalarına savaş açtığını gösteren bir belgesel izlemiştim, aradan yıllar geçti , sonuç ne peki ? hala sahte parçalar üretiliyor birini kapatırsın diğeri açılır hiçbirzaman bitmez bu ödngü, insanların daha ucuz parçaya ihtiyacı olduğu sürece ve üreticilerin bu parçaları pahalıya sattmaları devam ettiği sürece bu tarz sahte parçalar üretilir, dünyanın heryerinde var bu
Valla ne diyeyim aydın abi , hem bunu ülkeye ithal edenlerin fiyatı yüksek tutması hemde devletimizin aç gözlülüğü yüzünden arabanın parası kadar vergi ödememiz , bize ancak böyle fotoğraflara baktırtıp ağzımızı sulandırır sadece
O bir gerçekte, niye sulansın Mesutum adamlar benzinli auris fiyatına veriyorlar daha ne istiyorsun.Forumdaki fotoğraflara baktınmı?