0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çüşşş k*çı kırık bi Auris deri dçşeme ve Navigasyon var diye 55,000 TL mi şaşırmış bunlar ya ne sanıyorlar acaba kendilerini iyice b..nu çıkardılaro paraya gider Audi A3 1.4 TFSI S tronic alırım , yada Jetta 1.6lt TDI 105ps Triptonik DSG alırım, veya BMW 116i-5 Kapı-Joy Edition Hatchback Otomatik 116PS
oktaycım bence orta sınıfın en iyi ve en kaliteli otomobil markaları Toyota ve Honda dır....üst sınıf Mercedes-Bmv-Audi.. bizde orta sınıf olarak Toyota yı tercih ettikgeriye kalan bütün markalar alt sınıftır. ( bu arada unuttuğum varsa hatırlatırsanız sevinirim )
bende 2000 corolla eniştemde 2004 accent var..... aradaki farkı ikimizde görüyoruz ama bu toyotayı eleştirmeye engel değil elbette...
anladığım kadarıyla bu işte bir kıyaslama yok. tüketici sadece ucuz olana yöneliyor hepsi bu yedek parçası bol ve ucuz ufak motorlu az yakıyor tamam işte bu durumda çoğu insan 15bin lira fazla vereyimde toyota alayım demez doğrumuyum
Ben corollamı satıp honda alınca mecbur honda plazaya gidiyorum ve onlarla tanıştıktan sonra anladım toyotayı. Bana toyotanın servis elemanları falan çok çok soğuk geliyor. Honda ise daha alalı 1 hafta oldu aile gibi olduk ya bir indirimler yapıyor sıcak bi ortam var hiç birşeyi esirgemiyorlar ne bilim abicim mükemmel elemanları var ya kural personel müşteri ilişkisi değil ailevi bişe olmuş orada. Bahsettiğim honda antakya narin otomotiv. Toyota bayisi de yine aynı antakya öztoprak otomotiv. Kimse kusura bakmasın toyotanın kalite hakkı yenmez ama arkadaşın da dediği gibi satış sonrası çok zayıf biz 2011 corollamızı osmaniyeden aldık orası daha iyi antakyada ki toyotadan. Ama ben sıcak bi ortam göremiyorum kendi mevkilerimden bahsediyorum tabi ki.