Şu dönemlerde; yakıt zamları, elektrik fatura, doğalgaz faturası, şehrin içinde her nevi kötü kokunun üstümüze çöktüğü stresli ortamlardan uzaklaşıp birazda olsa kafa dağıtmak istediğimde herkesede tavsiye edeceğim paintball 'ı öneriyorum. Oynayan arkadaşlar ne kadar zevkli olduğunu daha iyi bilirler

TCT 'de kimler oynuyor ? Benim gittiğim mekanın sitesi
http://www.arrowsclub.com/ gerekli oyun açıklamaları mevcut henüz oynamamışlar için.
link reklama girerse kaldırabiliriz
Ayarlayalım hep beraber oynayalım, bunun sadece lazerli olanıda var, makinalar ses çıkarıyor ve hedef vurulduğunda bu yine sesli uyarı ile belli ediliyor.
Yalnız ben Paintball'da yakın ve sessiz dövüşü tercih ederim.

gibi.
paintbaldan ziyade atv turunu tercih ederim ama paintbalıda yaparım

bu fotoprafta esir aldığımız arkadaşa ayakkabılarımı temizletiyorum
atv turu daha güzel olabilir tabiki:D pintballda güzel olabilir, hatta bir gün carting de yapılabilir...
ne yapalım en yakındaki fırça buydu

başa bulamadık

ATV turu çok zevkli oluyor arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim , 1 saatlik tura çıkmıştık ormanda belimize kadar sudan , çamur bataklığından vs geçtik inanılmaz zevkliydi.
ne yapalım en yakındaki fırça buydu
başa bulamadık
ATV turu çok zevkli oluyor arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim , 1 saatlik tura çıkmıştık ormanda belimize kadar sudan , çamur bataklığından vs geçtik inanılmaz zevkliydi.
şu aralar henüz eskişehir'de toprak kuru yağış yok, çamurun bol olduğu bir dönemde en kısa sürede denicem, eminim ki çok çok zevklidir. Hele birde grup olarak çıkılırsa tura

süper eğlenceli.
Mesut, 1 saat ATV turuna ücret ne ödedin.
ben bu atv turuna çıksam var ya kesin kafa üstü çamura saplanırım... yaparım yani bunu eminim....
çok güzel bişey herkese tavsiye ederim
ben bu atv turuna çıksam var ya kesin kafa üstü çamura saplanırım... yaparım yani bunu eminim....

o kadarda değildir Hande hanım. 4 teker bu da sizin Toyota gibi
Hava şartları süpermiş ama, tam atv'likmiş gerçekten. Bol yağmur, çamur ve kalabalık ekip
Atv 'yi yakın zamanda denicem, paintball için 2-3 hafta ara verip kar düşmesiyle karlı zeminde denemek istiyorum
valla Metin abi ATV kullanmak acayip zevkli anlatamam heve hava koşulları böyle olunca hayatımda aldığım en büyük hazlardan biriydi

unutulmaz bir gün yaşadık hepimiz

şöyle bir yerden geçmek zorunda kaldık hepimiz

(bu fotoğraftaki yerden birebir geçtim

) 1 arkadaş bataklıkta saplandı kaldı

Süper mekanlar, işte doğa mücadelesi

Süper keyif verici görünüyor zaten. Hava koşullarının biraz zorlayıcı olması çok keyif vereceğinden %100 eminim. Sabırla bekliyorum, heryerlerin batak olmasını