0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi yiyen var, yiyemeyen var. Sen gittiğin birliği söylede ben yıldızlarla geleyim oraya da acısını çıkarayım. Afiyet olsun Murat, Vatani Görevini anlının akı ile yap gel de İnşallah hep beraber yaparız böyle birşey.
haydaaa kardeş gözünü seveyim yapma şöyle şeyler daha işyerindeyim öğlende milli takım yedik.
askere gideceğim için bu pazar amcaoğlum "ünal gül" ile çıktığımız ağva yolculuğundan kareler.. akrabalarımızı ziyaret yağışlı bir havada araç yolculuğundan sonra köyümüze indik hava soğuk olduğundan evimizin sobasını kurduk..güzel bir köy ürünleri kahvaltısından sonra "ekmek yapımına giriştik.. hamurumuzu mayaladık..taşırdık " tabi ki biz mi? annelrimiz sağolsun köyümüzün fırınını yaktık..resim olayı anlatıyodur. .fırın yanana kadar..bir kaç ziyaret gerçekleştirdik.sonra parlak bir fikirle ekmek fırınında balık nasıl olur..dedik...çarşıya gittik..balığımızı vs nevalemizi aldık..sonra koyulduk işe..kim demiş ekmek fırınında balık olmaz diye..profesyonel kareler olmasada paylaşalım istedik..soğukta olsa keyifli maceralı bir gün geçirdik..ve sağlıklı şekilde döndük.... helal olsun murat nerdeysen her öğün mangal yapıcan tebrik ederim seni.
Bu adamın yaptıkları tamamen sağlıkla alakalı herekese balığı öneriyor birde iyi pişmişiniLen olum sen varya...
oktayım mesai bitimine az kaldı..biliyorum yutkunuyosun..belki ama..süperlerdi ya..paylaşmadan olmaz ki hani paylaşmak kardeşliktendi..
neyi paylaştın ki onu tam anlayamadım afiyet olsun yarasın loplop et olsun askerimize
sen anladın onu... yarasın tabi 6 ay yada daha uzun süre karavana yicez..bende o zaman anlayamıcam bişey..
e12 yi de ihmal etmiyoruz,resimlerin sonuna ekliyoruz
bende tam ondan bahsediyodum. balığı görsen görsen komutanın akvaryumun da falan görürsün belki
ula murat sen varyaaaağız sulandırmada üstüne yok he,giderayak gene turnayı gözünden vurmuşsun,afiyet olsun yakışır yeğenime...
tertib hayat sana güzel valla helal olsun tebrik ederim moruk fırında fırın yani alkışın geliyor şekerim