0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
heyyyy maşallah naptın lovv bak biraz arabaya hatta getir beraber bakalım zze112 alsan böyle olmazdıı
çok hassas olmayın:)ben tekerin indiğini bile anlamıyorum:)tıbben "sağır" neyim diyorlar bana galiba:)
1. madde için aynısı bende oldu resmen arabada kuş var gibi ses çıkıyordu.Sonunda buldum: kaputu açtım sileceklerin hemen altında boydanboya iki parça siyah plastikler varya onları yanlardan birer tane klipsli geçmeli düğme gibi birşey tutuyor onları söküp yerine siyah renkte birer somunlu vidayla sabitledim ohbe dedim resmen...
Benim arabadada dişli asfaltta baya ses çıkıyor ama bu kadar fazla değil çok dikkat edilmediği sürece farkedilmiyor.
valla arda kardeşim, ben aracımı eğimli yola park ederken bile kırk kez düşünüyorum yani o derece.. biraz abartılı bir durum belki benimkisi ama araçlara cidden acıyorum, üzülüyorum, sanki canlıymış gibi davranıyorum; benim aracım değil sadece, başkalarının araçlarını da görsem yollarda sokaklarda, onlar da acayip şeyler yapsalar araçlarıyla üzülüyorum elimde olmadan, müdahale etmek geliyor içimden ama tutuyorum kendmi.. kız arkadaşım benden ayrılmak istedi kaç kez, "sen araba sapığısın" diyor bana.. canımızı emanet ediyoruz, ve sadece 4 tane şişme lastikte, toplasan 4cm karelik lastikler üzerindeyiz, aman diyim, kötü davranmayın şu makinalara ya.