Gönderen Konu: Corolla 1.6 Comfort Extra HK.  (Okunma sayısı 3844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Corolla 1.6 Comfort Extra HK.
« : Aralık 06, 2010, 13:13:47 »
Merhaba arkadaşlar ;
Dün 1.6 corolla comfort extra siparişi verdik aslında çok araştırdık ama yinede içimde bazı sıkıntılar var yakıtı performansı konforluluğu hakkında bilgi verebilirseniz sevirim .
Teşekkürler . . .

Toyota Club Türkiye

Corolla 1.6 Comfort Extra HK.
« : Aralık 06, 2010, 13:13:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 1.6 Comfort Extra HK.
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2010, 16:03:39 »
  Bence segmentinde en az yakan araçlardan, tabikide kullanım tarzıda belirleyicidir bunda. Diğer yandan donanım olarak da çok kötü değil bildiğim kadarı ile. Bence aklınızda bir soru işareti olmadan, rahatca keyfini çıkarın. Şimdiden hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2010, 16:39:55 »
Bende düşündüğünüz aracı bir haftadır kullanıyorum seyahate çıktım izmirden istanbula geldim izmir dikilide depoyu doldurdum 185 liralık benzin aldı 590 km yol yaptım depoda yarım deponun bir çizgi altında benzin var açıkçası şaşırdım çok az yaktı diyebilirim gerçi motor yeni çok basmadım bi ara feribota yetişmek için bastım eski aracımda 2006 corolla hatchback 1.6 ondan daha az yakıyor diyebilirim sanırım ileride dahada düşecektir sıfır motor sonuçta rodaj falan parçalar sıkı yakıt konusunda memnun kaldım dizel araç sevmediğim için benzinli tercih ettim bir şey daha benim aracım düz vites 6 ileri sanırım yakıtada katkısı olmuş bide dual vvti farketmiş bayağı hiç düşünmeden alın derim bende 2 ay bekledim aracı şimdilik bir sorun yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2010, 16:44:36 »
Şehirler arası yolda 6.vitesin yakıta çok faydası var.Bunu her defasında farkettim.Zaten sırf 6 vitesli olduğu için Toyota'yıHonda'ya tercih ettim.1.6-124Hp donanımlı corolla emsallerine göre daha az yakıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2010, 18:04:56 »
2 haftadır corolla comfort extra kullanıyorum.Yakıt, performans ve konforda 10 numara.Başka söze gerek yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2010, 18:26:53 »
4 ay oldu comfort extramı alalı. 5000 km yaptım. herşeyiyle mükemmel.ben çok memnunum. bir de ilk 1000 km deki yakıt sizi korkutmasın. sonradan çok çok aşağılara düşüyor. şu an da şehir dışı 100 km de 4.7 litre yakıyor ki bu harika bir değer...şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Aralık 06, 2010, 18:32:43 »
Bende düşündüğünüz aracı bir haftadır kullanıyorum seyahate çıktım izmirden istanbula geldim izmir dikilide depoyu doldurdum 185 liralık benzin aldı 590 km yol yaptım depoda yarım deponun bir çizgi altında benzin var açıkçası şaşırdım çok az yaktı diyebilirim gerçi motor yeni çok basmadım bi ara feribota yetişmek için bastım eski aracımda 2006 corolla hatchback 1.6 ondan daha az yakıyor diyebilirim sanırım ileride dahada düşecektir sıfır motor sonuçta rodaj falan parçalar sıkı yakıt konusunda memnun kaldım dizel araç sevmediğim için benzinli tercih ettim bir şey daha benim aracım düz vites 6 ileri sanırım yakıtada katkısı olmuş bide dual vvti farketmiş bayağı hiç düşünmeden alın derim bende 2 ay bekledim aracı şimdilik bir sorun yok

deponun ikinci yarısı ile ilk yarısı kadar km yapılmadığını göz önünde bulundurmak gerek diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #7 : Aralık 06, 2010, 20:46:37 »
bence arkadaşım çok iyi bir şeç,m yapmışsın bende 5 gündür kullanıyorum ve çok araştırma yapmıştım ama  şimdi  ne kadar dogru karar verdigimii anlıyorum . şuan benim yakıt 7.2
 250 kmde daha arkadaşlar yanii motor yenii 3000 deviri geçmemeye çalışıyorum motor açıldıkca yakıt azalacak diye düşünüyorum arkadaşlar  2011 corolla comfort extra metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Aralık 06, 2010, 21:53:14 »
Çok teşekkür ederim arkadaşlar kafamdaki soru işaretleri neredeyse yok oldu. :) inşallah hayırlısı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 06, 2010, 22:06:01 »
Çok haklısın Yunus emre deponun ikinci yarısı ile daha az km yapılır birden düşer ibre buda depo yapısı ile alakalıdır ama yinede çok iyi bir değer elde ettiğimi düşünüyorum aracımda tam yüklü olduğu halde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 06, 2010, 22:07:28 »
Hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın çok iyi bir seçim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı