0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suriye benzinini yıllardır kullanıyorum. ne bir tık ne bir şey.litresi 2.5 lira..antifriz yerine 1 yıldır normal çeşme suyu kullandım. gene tık demedi.yağını 13 ay değiştirmedim gene tık demedi.gerçekten sağlam araç . TOYOTA...servisi pahalı olmasa tamam diyecem.
çalışır neden çalışmasın ? ama yıllar yıllar sonra motoru açıp bakmak lazım çamur yapmışmı veya radyatör tıkanmışmı diye...araba bide şans işi. renault11 imiz vardı 5000 de değişmesi gereken yağ 15 binde değişirdi. araba ısıtılma bilmezdi doğrudan yola giderdi. ve antifiriz sadece kış içindi. yinede yolda bırakmadı ama 200 de motor bitti.. olay bundan ibaret aslında, kullanım süresini uzatırsınız bakım yaparsanız
arkadaşlar necati nural isimli kişinin yazdıklarına kesinlikle cevap vvermeyiniz kendini forum kurallarına aykırı hareket etmşiti ve çok yakın süre içersinde ceza alacaktır gerekli şikayetler yapılmıştır
merhaba sercan problem konusunda bize bilgi verirsen bilmeden bizde hata yapmayız... uyarı için sağolbu arada ben suriye benzini derken yasal yoldan gelen ve iskontolu satılan benzin den söz ediyorum bilginize..