Gönderen Konu: 2011 Corollada Türkiyeyi mahrum ettikleri gösterge paneline bakarmısınız harika!  (Okunma sayısı 8987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Tamam bir önceki mesajınızın ilk video için olduğunu şimdi mahmutun sizi uyarmasından sonra fark ettim :D
şimi bi özür borçlusun
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: A-
şimi bi özür borçlusun
Burada bir duralım niçin derseniz aslında siz bana özür borçlusunuz gibi bir durum var ama ben özür fln demiyorum dikkatinizi çekerim  burada asıl hatayı yapan sizsiniz niye derseniz benim 2. video için olan yorumumu siz 1. video için sanıp bana karşı  sanki ben  hiç bişi bilmez ve  sizleri salak yerini koymuş gibi bir yorum yapmışsınız  aslında hata sizde benden özür istiyorsunuz  lütfen...
Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Kusura Bakmayın ama  nasıl aynı araç oluyor nasıl coroolla oluyor koskoca Camry i nasıl olurda corolla diye  inandırmaya (yutturmaya) çalışırsınız hallaaa anlamış değilim.
Ramazan ben videodaki araca corolla demedim bu konudaki daha önceki mesajlarımı okursan camry olduğunu bende söyledim benim söylemek istediğim Mustafa abi corollanın başka ülkede öyle olduğunu sanarak paylaşmış ama araç camry
Ayrıca kimseye birşey yutturmaya çalışmıyorum ben veya bir başkası videodaki aracı videonun linkinde 2011 corolla yazdığı için corolla sanmış olabilir camry toyotanın e segmentinde bir araç ve tr de pek yok o yüzden bir çok kişi videonun altında yazan 2011 corolla yazısına inanabilir bu çok doğal senin buna hiç mi camry görmediniz sürmediniz demen gerekmez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
korkma özür dilemek kötü bişe değildir daha çok yücelirsin ama neyse senin kafa yapında bu yönde değil  ben farkkedince pardon demişim yani hatayı sen görmeden düzeltmişim + kimseye karşı forumun kurallarına karşı yutturmaya çalışmayın diye bi cümle kurmakda olmaz ben bu yüzden kırıldım
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ramazan ben videodaki araca corolla demedim bu konudaki daha önceki mesajlarımı okursan camry olduğunu bende söyledim benim söylemek istediğim Mustafa abi corollanın başka ülkede öyle olduğunu sanarak paylaşmış ama araç camry
Ayrıca kimseye birşey yutturmaya çalışmıyorum ben veya bir başkası videodaki aracı videonun linkinde 2011 corolla yazdığı için corolla sanmış olabilir camry toyotanın e segmentinde bir araç ve tr de pek yok o yüzden bir çok kişi videonun altında yazan 2011 corolla yazısına inanabilir bu çok doğal senin buna hiç mi camry görmediniz sürmediniz demen gerekmez .
bir dk yaa ben sizie alıntı yapmadım ki siz niçin  benim size alıntı yapmış gibi   kendii üzerinize alınıyorsunuz orasını anlıyamadım herhalde hatlar karıştı sizin orada :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti

ayneeen katılıyorum
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
bir dk yaa ben sizie alıntı yapmadım ki siz niçin  benim size alıntı yapmış gibi   kendii üzerinize alınıyorsunuz orasını anlıyamadım herhalde hatlar karıştı sizin orada :D
Ramazan hatlar karışmadı ama bazı mesajların insanın kalbini kıracak kadar sert .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
korkma özür dilemek kötü bişe değildir daha çok yücelirsin ama neyse senin kafa yapında bu yönde değil  ben farkkedince pardon demişim yani hatayı sen görmeden düzeltmişim + kimseye karşı forumun kurallarına karşı yutturmaya çalışmayın diye bi cümle kurmakda olmaz ben bu yüzden kırıldım
lütfen diyorum bu konuyu başka yönlere çekmeyin  benim orada söylediğim yutturma diye devam eden cümlem sizin bana 1. video için zannedip yorum yapnızdan kaynaklanıyor   bende bu sizin  1. video olduğunu zannederek yaptığınız yoruma karşılık  haklı olarak yapmışım ama daha sonra olayıı fark edip düzeltömişsiniz o ayrı bir konu ve benim orada yaptığım yorum foruma ve arkadaşlarıma kendi adıma çokk kaba bir konuşma değil ama eğerki öyleyse bu benim yorumumu  okuyan herkesten özür dilerim ama hiç te öyle kaba bir konuşma değil  foruma karşı gelebilecek bir konuşma değil  öyle olduğunu da kesin olarak zannediyorum  kırılmanıza gerek yok  ben kırılmanıza yol açacak birşey yapmak istemem  saygılarımla  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
lütfen diyorum bu konuyu başka yönlere çekmeyin  benim orada söylediğim yutturma diye devam eden cümlem sizin bana 1. video için zannedip yorum yapnızdan kaynaklanıyor   bende bu sizin  1. video olduğunu zannederek yaptığınız yoruma karşılık  haklı olarak yapmışım ama daha sonra olayıı fark edip düzeltömişsiniz o ayrı bir konu ve benim orada yaptığım yorum foruma ve arkadaşlarıma kendi adıma çokk kaba bir konuşma değil ama eğerki öyleyse bu benim yorumumu  okuyan herkesten özür dilerim ama hiç te öyle kaba bir konuşma değil  foruma karşı gelebilecek bir konuşma değil  öyle olduğunu da kesin olarak zannediyorum  kırılmanıza gerek yok  ben kırılmanıza yol açacak birşey yapmak istemem  saygılarımla 

yanlış anlama ama şöyle bi olay var bu forumda o kadar çok vakit geçirdimki o kadar değerli insanlarla tanışıp konuştum ki çok iyi dostluklar edindim yani forumda bu tür olayların olması beni çok üzüyor nedenide diğer forumlarda böyle seviyeli arkadaşlıklar dostluklar yok burada biraz  daha vakit geçirince anlayacaksın konuşmanın kaba olduğunuda anlayacaksın sen kaba birisin demiyorum ama orda kaba bi davranış sergilemişsin bence tabiki yazında demişsin ya hatanı görünce düzeltmişsin saolsun mahmut beni uyardı işte sende hatanı görünce düzeltmen gerekirdi
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
lütfen diyorum bu konuyu başka yönlere çekmeyin  benim orada söylediğim yutturma diye devam eden cümlem sizin bana 1. video için zannedip yorum yapnızdan kaynaklanıyor   bende bu sizin  1. video olduğunu zannederek yaptığınız yoruma karşılık  haklı olarak yapmışım ama daha sonra olayıı fark edip düzeltömişsiniz o ayrı bir konu ve benim orada yaptığım yorum foruma ve arkadaşlarıma kendi adıma çokk kaba bir konuşma değil ama eğerki öyleyse bu benim yorumumu  okuyan herkesten özür dilerim ama hiç te öyle kaba bir konuşma değil  foruma karşı gelebilecek bir konuşma değil  öyle olduğunu da kesin olarak zannediyorum  kırılmanıza gerek yok  ben kırılmanıza yol açacak birşey yapmak istemem  saygılarımla  
Ramazan ben Sercanı uyarmasaydım kendiside fark etmeyip mesajını düzeltmezdi Sercan o mesajı 2. video için bile yazmış olsa senin camryi  corolla diye yutturmaya çalışıyorsunuz cümlesi yerine Sercan istersen toyotanın sitesine bak o araç camry demen daha yakışıkalırdı.

Herkes her aracı bilecek diye bir şey yok sonuçta birgün sen birinden birşey öğrenirsin başka birgün sen birine birşey öğretirsin bunun için birbirimizin kalbini kırmaya değmez bende eğer herhangi bir kişiyi kırdıysam özür dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ramazan hatlar karışmadı ama bazı mesajların insanın kalbini kıracak kadar sert .
ya siz çok nazik bir yapıya sahipsiniz yada ben çok çok kaba bir insanım ve öyle olduğumu hiç zannetmiyorum öyle bir insan insan olsam daha neler neler görürdünüz ki bu benim halimde kabalıktan eser yok .
ama  ben kimsenin üzülmesine kırılmasına neden sebep olmak istemem bu yüzden kırıcı ve kaba olsamda olmasamda özür dilerim  
özür dilemekten birşey kaybettmem sonucunda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
Ramazan ben Sercanı uyarmasaydım kendiside fark etmeyip mesajını düzeltmezdi Sercan o mesajı 2. video için bile yazmış olsa senin camryi  corolla diye yutturmaya çalışıyorsunuz cümlesi yerine Sercan istersen toyotanın sitesine bak o araç camry demen daha yakışıkalırdı.

Herkes her aracı bilecek diye bir şey yok sonuçta birgün sen birinden birşey öğrenirsin başka birgün sen birine birşey öğretirsin bunun için birbirimizin kalbini kırmaya değmez bende eğer herhangi bir kişiyi kırdıysam özür dilerim.

bravo mahmut

bu arada benim çıkmam gerekiyor bence konuyu daha fazla uzatmayalım kimse daha fazla kırılmasın herkese iyi akşamlar
                                                                               saygılar
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
ya siz çok nazik bir yapıya sahipsiniz yada ben çok çok kaba bir insanım ve öyle olduğumu hiç zannetmiyorum öyle bir insan insan olsam daha neler neler görürdünüz ki bu benim halimde kabalıktan eser yok .
ama  ben kimsenin üzülmesine kırılmasına neden sebep olmak istemem bu yüzden kırıcı ve kaba olsamda olmasamda özür dilerim 

neyse ramazan bey uzatmayalım siz burda bile özür dilerken terslereyerek cevap veriyorsunuz bence uzatmanın alemi yok konuyu kapatalım
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
ama  ben kimsenin üzülmesine kırılmasına neden sebep olmak istemem bu yüzden kırıcı ve kaba olsamda olmasamda özür dilerim 
Ramazan , Sercanın dediği gibi uzatmayak ama mesajların hakikatten kırıcı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Onu bunu bilmem Taşkın senin zevkin. ama benim aracımda o göstergeler olsaydi cidden almazdım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
videodaki göstergeler optitron olmayan eski nesil gösterge arkadaşlar bunun neresi güzel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
spor araba  = eski kadran = adrenalin = v.s. v.s. .:D empati yaptım :)
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ramazan bey, açıkça görülen husus, yanlış anlaşılmanın ''yutturulma'' kelimesi ile gerginliğe dönüşmüş olduğudur.
Bunun farkında olmamanızı ben pek mümkün görmüyorum, bu görüntü ışığında gerginlik ortamında saygı çerçevesini düşürmediğiniz için 2'nize de teşekkür ediyorum.
Fakat klavye başında kelimeleri biraz daha özenli seçersek hep birlikte daha da az sıkıntı yaşayacağımızı umuyorum.Klavye başında yazdıklarımız mimiklerden yoksun ifadeler olduğu için yanlış anlaşılmalar olabilmekte, bunu yok edebilmenin yegane yolu da tansiyonu düşüerecek tarzda kelimeler kullanmamızdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ramazan bey, açıkça görülen husus, yanlış anlaşılmanın ''yutturulma'' kelimesi ile gerginliğe dönüşmüş olduğudur.
Bunun farkında olmamanızı ben pek mümkün görmüyorum, bu görüntü ışığında gerginlik ortamında saygı çerçevesini düşürmediğiniz için 2'nize de teşekkür ediyorum.
Fakat klavye başında kelimeleri biraz daha özenli seçersek hep birlikte daha da az sıkıntı yaşayacağımızı umuyorum.Klavye başında yazdıklarımız mimiklerden yoksun ifadeler olduğu için yanlış anlaşılmalar olabilmekte, bunu yok edebilmenin yegane yolu da tansiyonu düşüerecek tarzda kelimeler kullanmamızdır.

Evet o bahsi geçen kelime belki normal şartlar altında sanal ortamda ağır düşmüş olabilir bunun farkındayım düşüncelerinizi ve güzel fikirlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi tekrar söylüyorum sanal ortam olması bu polemiğe yol açan en önemli husustur bunu göz önüne alarak kelimelerimi seçmeye özen göstereceğim.
                                                                       İyi Akşamlar...

Edit:İmla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ben göstergelerin dibe vurmasından bahsetmiştim ya :) tip olarak değil yani..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...