0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam bir önceki mesajınızın ilk video için olduğunu şimdi mahmutun sizi uyarmasından sonra fark ettim
şimi bi özür borçlusun
Kusura Bakmayın ama nasıl aynı araç oluyor nasıl coroolla oluyor koskoca Camry i nasıl olurda corolla diye inandırmaya (yutturmaya) çalışırsınız hallaaa anlamış değilim.
Ramazan ben videodaki araca corolla demedim bu konudaki daha önceki mesajlarımı okursan camry olduğunu bende söyledim benim söylemek istediğim Mustafa abi corollanın başka ülkede öyle olduğunu sanarak paylaşmış ama araç camry Ayrıca kimseye birşey yutturmaya çalışmıyorum ben veya bir başkası videodaki aracı videonun linkinde 2011 corolla yazdığı için corolla sanmış olabilir camry toyotanın e segmentinde bir araç ve tr de pek yok o yüzden bir çok kişi videonun altında yazan 2011 corolla yazısına inanabilir bu çok doğal senin buna hiç mi camry görmediniz sürmediniz demen gerekmez .
bir dk yaa ben sizie alıntı yapmadım ki siz niçin benim size alıntı yapmış gibi kendii üzerinize alınıyorsunuz orasını anlıyamadım herhalde hatlar karıştı sizin orada
korkma özür dilemek kötü bişe değildir daha çok yücelirsin ama neyse senin kafa yapında bu yönde değil ben farkkedince pardon demişim yani hatayı sen görmeden düzeltmişim + kimseye karşı forumun kurallarına karşı yutturmaya çalışmayın diye bi cümle kurmakda olmaz ben bu yüzden kırıldım
lütfen diyorum bu konuyu başka yönlere çekmeyin benim orada söylediğim yutturma diye devam eden cümlem sizin bana 1. video için zannedip yorum yapnızdan kaynaklanıyor bende bu sizin 1. video olduğunu zannederek yaptığınız yoruma karşılık haklı olarak yapmışım ama daha sonra olayıı fark edip düzeltömişsiniz o ayrı bir konu ve benim orada yaptığım yorum foruma ve arkadaşlarıma kendi adıma çokk kaba bir konuşma değil ama eğerki öyleyse bu benim yorumumu okuyan herkesten özür dilerim ama hiç te öyle kaba bir konuşma değil foruma karşı gelebilecek bir konuşma değil öyle olduğunu da kesin olarak zannediyorum kırılmanıza gerek yok ben kırılmanıza yol açacak birşey yapmak istemem saygılarımla
Ramazan hatlar karışmadı ama bazı mesajların insanın kalbini kıracak kadar sert .
Ramazan ben Sercanı uyarmasaydım kendiside fark etmeyip mesajını düzeltmezdi Sercan o mesajı 2. video için bile yazmış olsa senin camryi corolla diye yutturmaya çalışıyorsunuz cümlesi yerine Sercan istersen toyotanın sitesine bak o araç camry demen daha yakışıkalırdı.Herkes her aracı bilecek diye bir şey yok sonuçta birgün sen birinden birşey öğrenirsin başka birgün sen birine birşey öğretirsin bunun için birbirimizin kalbini kırmaya değmez bende eğer herhangi bir kişiyi kırdıysam özür dilerim.
ya siz çok nazik bir yapıya sahipsiniz yada ben çok çok kaba bir insanım ve öyle olduğumu hiç zannetmiyorum öyle bir insan insan olsam daha neler neler görürdünüz ki bu benim halimde kabalıktan eser yok . ama ben kimsenin üzülmesine kırılmasına neden sebep olmak istemem bu yüzden kırıcı ve kaba olsamda olmasamda özür dilerim özür dilemekten birşey kaybettmem sonucunda...
Ramazan bey, açıkça görülen husus, yanlış anlaşılmanın ''yutturulma'' kelimesi ile gerginliğe dönüşmüş olduğudur.Bunun farkında olmamanızı ben pek mümkün görmüyorum, bu görüntü ışığında gerginlik ortamında saygı çerçevesini düşürmediğiniz için 2'nize de teşekkür ediyorum.Fakat klavye başında kelimeleri biraz daha özenli seçersek hep birlikte daha da az sıkıntı yaşayacağımızı umuyorum.Klavye başında yazdıklarımız mimiklerden yoksun ifadeler olduğu için yanlış anlaşılmalar olabilmekte, bunu yok edebilmenin yegane yolu da tansiyonu düşüerecek tarzda kelimeler kullanmamızdır.