0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu göstergenin neresi güzel yav emin misiniz Bence sizin orjinal göstergeler buna 1000 basar, hastayım sizin göstergelere..
Analogda depoda ne kadar yakıt var bakınca anlıyorsun, digital gösterge ise küt diye düşüyor ve servsin dediğine göre sakın bu göstergeye güvenipte benzin almamazlık yapmayın mutlaka iki dişten aşağıya düşürmeyiniz diyor.....
Bakınız bu toyota corollada 2011 ve türkiyedekinden çok farklı...
Bunun Corolla olduğuna emin misniz anlaşılan hiç camry görmemişsiniz vede binmemişsiniz bu TOYOTA camrybirde deponun sona kadar gelenceye kadar kimse bırakmıyor zaten çeyrek depo varken alıyor ben öyle yapıyorum yolda başımaza ne geleceğini bilemeyiz kaza olur yol tıkanır yolda kalırsınız kış şartlarından dolayı vs vs. inşallah anlatabilmişimdir.
örneğin honda accord benim bildiğim acura nın bir modeli çünkü başka ülkelerde acura diye satılıyor veya tam tersi accordu honda üretiyor başka ülkelerde acura diye satılıyor.
Mahmut'cuğum Honda ve Acura bir markalar. Bazı ülkelerde Honda değil Acura olarak geçiyor.Mesela Yaris de bazı ülkelerde Toyota Vitz olarak geçiyor.Hatta Honda Jazz da Fit olarak geçiyor. Ama Acura Fit mi Honda Fit mi bilmiyorum
ramazan bey farkındamısınız bilmiyorum burası toyota forumu yani herkes bu konuda bilgili bu araç corolla hadi onu bırakın konuyu açan arkadaş da aynı araç var ve bende toyotanın TR deki tüm modellerini kullandım urban cruiser hariç yani bu araç toyota corolla
Sercan , Ramazan ilk mesajdaki video için demiyor Mustafa abinin paylaştığı bir video var yorumu ona. Burada hatlar gittikçe karışıyor
oo pardon o zaman baktım ama bişe bulamadım bu arada camrynin çeyek depo kala benzin alma konusunda katılıyorum
Ramazan Mustafa abi videonun linkinde corolla yazdığı için başka ülkelerde corollanın böyle olduğunu düşünerek paylaşmış örneğin honda accord benim bildiğim acura nın bir modeli çünkü başka ülkelerde acura diye satılıyor veya tam tersi accordu honda üretiyor başka ülkelerde acura diye satılıyor.Kaldı ki camry ülkemizde çok yaygın dil Musatafa abi görmemiş olabilir. Ben bile yeni kasasını yolda en fazla 2-3 kere görmüşümdür.
Kusura Bakmayın ama nasıl aynı araç oluyor nasıl coroolla oluyor koskoca Camry i nasıl olurda corolla diye inandırmaya (yutturmaya) çalışırsınız hallaaa anlamış değilim.