0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne yapacagımı şaşırdım ya, 2005 in sonlarında üretilmiş, korkum kar yağdıgı zaman araba patiye sarar da yerinden kımıldamazsa o zaman adamın yanında solugu alırım
30 gun içinde bildirmesi zorunlu demiş yaa
ama lastik ebatları 195/60/15...daha büyük lastik takılabiliyormu?? birde toyo, toyota marka mı acaba ?
Ben de geçen hafta teslim aldığım corolla'ma Dunlop Wintersport 3d taktırdım 205/55/16 ebatlarında. Aslında okuduğum olumlu yorumlardan dolayı GoodYear UG7 için gitmiştim ama bayinin elinde yoktu. Başka bayilere sordurduk bu ebattan hiçbirinin elinde kalmamıştı. Öyle olunca Dunlop taktırdık. Tanesi 165'den toplam 660 TL.Haftasonu Erciyese çıktım ama yollar açık olduğundan yoğun karda deneme imkanım olmadı henüz, lastikle ilgili tecrübelerimi kullandıkça paylaşırım. Bir de 120 km/s civarında epey titreme yapıyor, sanırım balansını iyi yapamadılar, Kayseri'ye dönünce tekrar baktıracağım.
İnşallah balans sorunudur hallolur. Goodyear'dan önceki yıllar aldığım lastiklerimin tamamı atık çıkmıştı, Takılmış 3-5 gün kullandığım lastiklerin değişimi için 20 gün lastik beklemiştim. Özür için fabrika bir sürü hediyeler göndermişti sonra Ama biz paramızla rezil olduğumuzla kaldık
lastikten olma ihtimalini de düşündüm ama düşük bir ihtimal gibi geldi. yine de başka bir yerde balans yaptırmadan tekrar aldığım lastikçiye gideceğim. 100 ile giderken hissedilmeyecek derecede, 120'de baya hissediliyor, 20 km. daha hızlanıldığında baya bir sarsıcı oluyor ön koltuklar titriyor. Balanstır inşallah.
Merhaba. ben eskiden iki aracımada TOYO marka dört mevsim lastik aldım çok memnun kalmıştım. TOYO marka lastikler japon üretimi ve çok güzel lastikler. Ankara da hava kışın çok soğuk geçer. hem kışlık hem yazlık lastik almamak için toyo nun dört mevsim lastiği olan vario v2 modelini kullandım çok güzel. tabi tercih sizin 4 kışlık 4 yazlık lastik te alabilirsiniz. Ankara da toyo ve başka markaların Türkiye temsilcisi olan bir firmanın internet adresi http://www.abdulkadirozcan.com.tr/ budur. buradan inceleyebilirsiniz. ama dediğim gibi japon araca japon lastik bence çok güzel. PETLAS da Türk markası onada bir göz atın derim.
Gözünüz aydın diyelim o zaman geçmiş olsun ve bir mutlu son daha yaşanıyor Kutlamalı bu anı
Fatih Bey ,her şekilde lastikçinin yaptığı ticaret etiğine aykırı.Öncelikle lastikçiye itirazını et , tabi o da “1300 km yol yaptığını değiştirmesinin mümkün olmadığını,kullanmadan gelseydin değiştirebileceğini artık iş işten geçtiğini söyleyecektir”.Siz michelin merkezine mesaj atın durumu bildirin onlardan cevap gelmesini beklemeden hemen “Tüketici Hakem Heyetine” ve internetten bütün “Tüketici Şikayet sitelerine” bildirin,bu siteler çok etkili ben her seferinde sonuç aldım. Hiç zaman kaybetmeyin lastiklere bir şey olursa kullanıcı hatası deyip size fatura edebilirler Bunu onların yanına bırakmayın, o lastiklerden fazla bir hayır görmezsiniz. .