0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,aracım 1.4 corolla(dizel)2010 yaşadığım yer çok karlı dağ köyü ve hangi marka kış lastiği almam konusunda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.Bayan olduğum için yolda kalmak ta istemiyorumTeşekkürler
Bugün toyo aldım, deneme fırsatım oldu.. Çok çok çok memnun kaldım..
ama lastik ebatları 195/60/15...daha büyük lastik takılabiliyormu?? birde toyo, toyota marka mı acaba ?
ben michelin pilot alpin 4 tanesi 750 liraya aldım ama, üretim tarihine baktım 2005 yılı şok oldum adama telefon açtım (arkadaş tanıyordu lastikciyi) usta neden 2005 üretim lastik taktın dedim, ben arkadaşına söylemiştim o yüzden bu fiyata veriyorum demiş, bende sorun olmaz dimi dedim, hayır olmaz dedi, sizce arkadaşlar bu lastik özelligini kaybetmemişmidir lütfen yardım edin bana, morelim çok bozuk
tüm ürünlerde önemli olduğu gibi lastiklerde de üretim yılı önemli evet. ama moralinizi bozmayın. değiştirme imkanınız varsa değiştirmeyi deneyiniz. garanti vs. haklarınızı kullanabilirsiniz. eğer garantisi devam ediyorsa. michelin merkezini de arayabilirsiniz. aldığınız yere müracaat da edebilirsiniz. ayıplı mal iade hakkımı kullanmak istiyorum, ya da üretimi yeni lastikler takılmasını istiyorum deyin. eğer kabul etmezlerse alım yaptığınız yerin tüketici hakem heyeti başkanlığına müracaat etmenizi tavsiye ederim.
ama lastiklerle 1300 km yol yaptım adam alır mı ki geri, ümraniye sanayiden almıştım lastikleri
memlekete gittim taktırdıgım gün, bir sıkıntı çıkarmadı, sonradan gördüm 2005 oldugunu takarken görsem takdırmazdım ulaş abi, kar yağsa ilk yapacagım şey arabayı dışarı çıkartıp karda denemek olacak
michelin iyi bir lastik. yeni üretim olsaydı 3 yıl hiç sorunsuz, 5 yıl da rahatlıkla kullanabilirdin. sorun yaşamamanı dilerim.
fatih bey bu lastk konusunu bende epey araştırmıştım ama hangi lastikçiye gittiysem abartısız hepsi '' kardeş ister benden al ister baska yerden lastıklerın uzerınde uretım yılı ve uretım haftası yazar . bir lastık ister kullanılsın ister kullanılmasın 5 yıllık raf omru vardır'' dedıler.bence bu işi biraz arastırın olmazsa tekrar konusun aldığınız yerle hatta aradakı farkı verıp son uretım olanı almayı deneyın.gercekten cok ayıp etmısler