0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba konuyu okudum bende aracımı 15 gun once aldım kampanyada olan 2 jant vardı aracın rengine daha uyumlu olan cok kollu modeli sectim ve 800 liraya satın aldım şimdi konu üzerine telefonumla aracın fotografını cektim jantı sizlerle paylaşmak için çok kaliteli ve net bir goruntu degil ama forumda yeni oldugumdan yukleyemedim de zaten resim yukleme konusunda yardımcı olursanız sizinle paylaşmak isterim
Amin cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip olsun resim olayına gelecek olursak emin olmamakla beraber sanırım cözdüm eger bu mesajımda fotograf olursa çözmüş ve jantları sizinle paylaşmış olacağım Uploaded with ImageShack.us
evet modifiyeye çok uygun bir araba ben inşallah alırsam tabi parayı bulduğum zaman 17 inç jant koyacam camlar siyah 2 takım mit 30cm bass oldumu yeterli nasip olursa tabi:)
arkadaşlar ben de çelik jant almayı düşünüyorum 2011 5 kollu yıldız olandan tam fiyatını bilen varmı acaba
Ohhh canavar gibi olur valla Ben de şu an ses sistemi dizme aşamasındayım cd çalar ve amfi hazır hoparlör bulmam lazım para kalmadı
Sağolasın abicim Valla bu araca herşey değer ya yaptıracağım bi kaç şey var tabi Ses sistemi, sis farı, spioler, xenon ondan hariçte 3-5 ufak şey var onların da parası yüksek ama yavaş yavaş
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın emre bey ben taktırdım çokta güzel yakıştı profil seminde gözüküyr bence taktır bide film yaptır çok güzel duruyor bana göre tabi:)))
Serhat bey dediğinz jant aşağıdaki jant mı ?Biraz kirli işallah kusura bakmassınız .