Gönderen Konu: ön Camlara Rüzgarlık  (Okunma sayısı 2311 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
ön Camlara Rüzgarlık
« : Kasım 02, 2007, 00:58:42 »
hepsiburada.com'da corolla 01-06 arası için ön cam rüzgarlıkları satılmakta, merak ettiğim bu ürünü kullanan var mı? orjinali ile aynı ürün mü ?(en azından görüntü olarak) çünkü serviste bu aparat 100 ytl civarında iken burada 30 ytl    

ilgili adres:
http://www.hepsiburada.com//productdetails...uctid=otm421166

Toyota Club Türkiye

ön Camlara Rüzgarlık
« : Kasım 02, 2007, 00:58:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2007, 16:30:18 »
degil arkadasım orginalinde kosede toyota yazar ve daha kalındır toyota servisine sor en iisi o ben taktırdım gayette memnunum

burdanda bakabilrsin nsl bisi olduna ama snnki kac modeldir bilmiorum
http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...t=0&#entry37122

Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2007, 16:49:20 »
Mert kardeşim sen servise takdırdın en az 150 ytl bayıldın. Bu linkteki 30 ytl + 10 ytl kargo = 40 ytl. Varsın orjinal olmasın, toyota yazmasın. Maksat iş görsün. Arkadaşa teşekkür ediyorum ben hepsiburadada bu ürünün olduğu bilmiyodum. ama harbi 2006 uyuyormu o var tabi. Benim araç 2006 sedan. Servis 150 ytl istedi. Bu cazip. Buğu için birebir. Bana lazımdı zaten. Sipariş geçeceğim. Uymazsa iade ederiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2007, 19:44:08 »
Cam rüzgarlığının toyota servisinde satılan malzeme ile aynısı olmasını beklemiyorum zaten, merak ettiğim görünüm olarak aynı mı malumunuz toyota orjinal rüzgarlık biraz kalın duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2007, 21:25:18 »
İyide 2001 - 2006 arası diyor sitedeki fotoğraftada eski kasa (99- 2002 ) arası arabanın camına uygulamışlar  bende almak istiyorum ama yanlış gelirse  
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Kan Grubu: A+
ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2007, 23:03:18 »
vala bn sordum aynısımı bilmiorum bu bahsettiklerimizde gittigim yrlerde orginalini takın dediler baya sikayet geldi diolar bide toyotaya biniosunuz oda var orginal en iisidir ayn kalitede olmaz ama genede fena diildir ama orginalide cok yakısıo soliim
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2007, 17:22:27 »
İsmail abi ben sana katılmıyorum.görüntüsü aynı olsa bile elbette kullanımı orjinalinin daha kalitelidir diyorum.
318

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: ön Camlara Rüzgarlık
« Yanıtla #7 : Ekim 31, 2008, 21:04:41 »
toyotaya hiç yakışmiyor bence
corolla sol HB