0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hem katkı olması açısından yazayım, hem de bilenlerden fikir alayım.Benim aracımda kontak anahtarını sokar sokmaz çevirince hemen çalışıyor. Ancak klasik dizellerde olduğu gibi, yarım kontakta bir süre beklediğimde (1-2 sn kadar) bu sefer marş basmıyor. CD çalar devreye giriyor, bir takıp sesler geliyor ve aracın çalışması için 6-7 saniye geçmesi gerekiyor. Sürekli marş denemesi yaparsam 4., 5.'yi buluyor. Servis beklemenin gerekli olmadığını, hemen marşa basabileceğimi söylemişti. Genelde öyle yapıyorum ama zaman zaman eşimin aracından kalma alışkanlıkla biraz beklediğimde aracın çalışması için 10 sn kadar geçmesi gerekiyor. Anormallik var mı, varsa bende mi, araçta mı merak ediyorum.Kastettiğiniz buysa Çağlar Bey, bende de benzer bir durum söz konusu...
çok teşekkürler arkadaşlar evet debriyaja tam basıp çalıştırmak gerekiyormuşş bizde neden çalışmıyor diyorduk:)2011 corolla metalik gri içi bej döşeme döşeme koruması yaptrımak istiyorum borovalıda izmirde turtle wax ile çalışıyorlarmıiş sizce yaptırsam çok yarrarı olurmu arkadaşlar? yaptıranmıı varmıı? arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim
İtiraf edeyim, sabah deme yaptıktan sonra "biz bilmiyorduk sanki debriyaja basmak gerektiğini" yazmaya hazırlanıyordum Amma ve lakin, 3 defa denedim, 3ünde de normalde uyguladığım baskıdan fazlasını uyguladım, 3ünde de ne kadar beklersem bekleyeyim marşa basar basmaz çalıştı Hasılı, teşekkür ettim... Aslında debriyaja basma olayından bilgim vardı ama bunu boşta çalışmaz olarak yorumlamıştım. Ne bileyim pedala güç gösterisi yapmak gerektiğini
Amin Mahmut, hepimize kazasız belasız günler inşallah... Günde 5-6 kez aklımdasın Bu arada, sanırım parlak siyah folyo kaplatacağım tavana. Sonax'ta ilgili bir arkadaş var, bugün elinde kalan parçadan bir deneme yaptık. Arabaya farklı bir hava katıyor. Kendime "kıro" gelirsem eğer çıkartırım diye düşünüyorum Kendi arabasına da yapacak. Boyaya zarar vermeyecek kaliteli bir ürün arıyor sipariş vermek için. "Genel olarak fikri olan var mı" diye sorsam mı, başlığı açan arkadaştan da müsaade isteyerek... Yaptırıp yaptırmama, malzeme tercihi gibi konular da dahil olmak üzere...
Yahu ortada Ferrari görünümlü, karşıdan gelene beyaz ışık kusan, camları siyah yağlı boya görünümlü Şahin'ler varken taka taka tavandaki folyoya takan polisi de tebrik etmek lazım. Aslında çift renk işletmek mesele değil de, bu sefer de çıkartsan kabahat olacak sanırım. Ne gıcık iş!