Gönderen Konu: SON KARARIM COROLLA İÇİN KAFAMA TAKILANLAR..  (Okunma sayısı 1273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HIZ DEÐİL HAZ İÇİN
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
SON KARARIM COROLLA İÇİN KAFAMA TAKILANLAR..
« : Aralık 02, 2010, 22:21:01 »
Arkadaşlar,
birkaç aydır içinden çıkamadığım Civic mi,Corolla mı kararsızlığını sonlandırarak Corolla'da karar kıldım.Bu kararda beni Corolla'yla buluşturan en önemli iki etken, daha oturaklı ve kaslı durması artı civic'e kıyasla yakıt ekonomisi.Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Bugün araçla ilgili sözleşmeyi yaparak aracı beklemeye başladım.Teslimatı 2 hafta sonra yapacaklar.Araç 1.6 Comfort Extra A/T beyaz.Bu arada ilk kez Toyota sahibi olacağım için sizinle sık sık paylaşımlarım olacak...
İlk aklıma gelenleri hemen aktarayım:

Kapı ve tamponlara koruma bantları istedim...Müşteri temsilcisi arkadaş siyah plastik bantların boyanırsa tazyikli suda boyanın dökülebileceğini bu yüzden bu şekilde takılabileceğini önerdi.Ama isterseniz boyarız dediler...Benim içimden boyanması geçiyor..Beyaz üzerine siyah bant kullanan varmı?Nasıl duruyor?Sizce hangisi doğru olur?

İkincisi cam filmi istedim...Sonax'la çalışıyorlarmış....Üç tonda uygulama yapılıyormuş,orta tonu seçtim..
Fiyatı 540 TL. Bu fiyat normal mi,yoksa iptal edip dışarıda mı yaptırmam mantıklı olur?

Teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

SON KARARIM COROLLA İÇİN KAFAMA TAKILANLAR..
« : Aralık 02, 2010, 22:21:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '05
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: SON KARARIM COROLLA İÇİN KAFAMA TAKILANLAR..
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2010, 22:25:44 »
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin acaba kaça mal oldu
2005 corolla sol sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2010, 22:25:57 »
Serkan bey,

Corolla'yı da Civic'i de bilmem. Yalnız diğer konularda sizi aydınlatayım.

Kapı ve tampon koruma bantları plastik oluyor. Aslında tamponunuz da plastik. Onun boyası niye çıkmıyor diye düşünürseniz plastik aksamın üzerine özel bir astar atılması gerekiyor boyanın iyi tutması için.

Ya o astarı orası atmıyordur ki zor bi ihtimal yada satış temsilcisi arkadaş bilgisiz yada boyatmadan takmak daha ucuza geliyordur.

Cam filmi konusuna gelince,
İstanbul'un en iyi ustası 250TL'ye yapıyordu en son. 540TL aşırı yüksek bir fiyat.

Şimdi siz yetkili serviste yaptırınca, yetkili servis sonax fiyatının üstüne kâr koyacak. Hatta 90TL'ye 5 yıl garantili yapan yer varmış avrupa yakasında bir yerde.

Tampon koruma bantları kafanıza takılırsa monte ettirmeyin, dışarıda boyatın sonra taktırırsınız. Yalnız 540TL'ye bir aile bir ay geçiniyor ya. Cam filmi için uçmuşlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HIZ DEÐİL HAZ İÇİN
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2010, 22:35:52 »
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin acaba kaça mal oldu

Teşekkürler...Park Sensörü ve Kauçuk Paspas hediye edildi...Tampon ve kapı koruyucu bantları,bagaj havuzu ve cam filmi ile birlikte 40.940 TL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HIZ DEÐİL HAZ İÇİN
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2010, 22:39:23 »
Serkan bey,

Corolla'yı da Civic'i de bilmem. Yalnız diğer konularda sizi aydınlatayım.

Kapı ve tampon koruma bantları plastik oluyor. Aslında tamponunuz da plastik. Onun boyası niye çıkmıyor diye düşünürseniz plastik aksamın üzerine özel bir astar atılması gerekiyor boyanın iyi tutması için.

Ya o astarı orası atmıyordur ki zor bi ihtimal yada satış temsilcisi arkadaş bilgisiz yada boyatmadan takmak daha ucuza geliyordur.

Cam filmi konusuna gelince,
İstanbul'un en iyi ustası 250TL'ye yapıyordu en son. 540TL aşırı yüksek bir fiyat.

Şimdi siz yetkili serviste yaptırınca, yetkili servis sonax fiyatının üstüne kâr koyacak. Hatta 90TL'ye 5 yıl garantili yapan yer varmış avrupa yakasında bir yerde.

Tampon koruma bantları kafanıza takılırsa monte ettirmeyin, dışarıda boyatın sonra taktırırsınız. Yalnız 540TL'ye bir aile bir ay geçiniyor ya. Cam filmi için uçmuşlar...

Kaya Bey,
bantlar boyanırsa 50 TL.bunun için alıyorlar zaten ama astar atıp atmadıklarını bilmiyorum..Olmazsa sorayım...
Cam filmi bana da pahalı geldi...Dışardaki fiyatları araştıracağım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2010, 01:11:16 »
onlar işten kaçıyorlar.Kapı bantıboyasız çok kötü durur.Sİz boyattırın en iyisi o şekilde..540 tl ye cam filmi mi olur hocam bunlarda kime nekadar hesabı içinde..Gaziantep muhittinogluda lumar marka filem komple 400 tl istiyor.Az zorlasan 350 de olur.Yazık günah 540 tl
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2010, 01:33:25 »
zaten bı dusununce ben bugune kadar kapı bandının boyası dokulen kımseyı gormedim :D
denıldiği gibi plastık ustune sağlam astar atılmalı o zaman sorunsuz olur ve o gorevlinin bilgisiz old düsünüyorum.
cam filmide madem 540 lirayı gozden cıkardınız lazerli cam filmi duşünün derim ben oyleyse .
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 03, 2010, 01:45:15 »
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binmenizi dilerim,film ve diğer işlemler bi kenara bence aracınızı 2011çıkışlı almanızı öneririm çünkü 2010tescil tarihli aracınıza ocakta artı MTV cebinizden ödeyeceksiniz ve belki sizin için önemsiz olabilir ama 2011çıkışlı olması ruhsatta 2010 yazmasından iyidir,ben 2011 ocağı bekliyorum teslim için
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HIZ DEÐİL HAZ İÇİN
« Yanıtla #8 : Aralık 03, 2010, 08:30:27 »
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binmenizi dilerim,film ve diğer işlemler bi kenara bence aracınızı 2011çıkışlı almanızı öneririm çünkü 2010tescil tarihli aracınıza ocakta artı MTV cebinizden ödeyeceksiniz ve belki sizin için önemsiz olabilir ama 2011çıkışlı olması ruhsatta 2010 yazmasından iyidir,ben 2011 ocağı bekliyorum teslim için

Serkan Bey doğru söylüyorsunuz ama Ocak ayında fiyatların bu rakamlarda kalacağını tahmin etmiyorum...Yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta olası açıkcası...
Son MTV düzenlemeleriyle karşımıza ne çıkacak bakalım..CO2 salınım oranına göre değerlendirme yapılacakmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2010, 08:51:33 »
Serkan abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Kapı bantlarını mutlaka boyat siyah hiç yakışmaz ve kapılarda sırıtır.
Filmi bende alırken çektirmiştim onatçada yanlış hatırlamıyorsam 400 tl idi