oncelikle siteye 4-5 gunluk uyeyim sitede hersey her bilgi genis anlamli bi sekilde yazilmis..bu yuzden site yonetimineve uyelere emekleri icin tesekkurlerimi borc biliyorum...
sitede bulusmalar bolumunda sadece toplanmadan once acilan konular var..bunun yaninda toplanti gunu resim cekip site icerisinde bulusma resimleri diye bi bolum olsa bu bolumde resimleri paylassak hem herkes herkesi aracindanda tanimis olur...ben kocaelinde oturuyorum mesela ist bulusma resimlerinde gordugum bi corollayi yarin bigun ist gidipte gorursem sahsen durur bii selam veririm ki herkeste bnm gibbi yapar yani...
ayriyetten site bolumleri arasinda tanisma bolumunun hemn altinda uye araclari diye bi alt baslik acilmasi bence hem site temizligi(konu kirliligi) olmamasini saglar..
diye dusunuyorum tabiki bu bnm dusuncemle yetmiyor site yonetiminin fikirlerini ve dusuncelerine sunuyorum dusuncemi...
muhtemelen yeni üye olduğunuz için o bölümleri göremiyorsunuz...

bizim amacımızda henüz üye olmuş yada misafir kullanıcıların o fotoğrafları görmemesini sağlamak... hele biraz daha yazın biraz daha kaynaşalım hepsini göreceksiniz....
Foruma hoş geldiniz hemşerim vede adaşım...Burada her şey var seveceksiniz ....
yakında kocaeli buluşması yapmayı düşüncem var zaten forumda eski yeni çok kocaeli li var
oncelikle siteye 4-5 gunluk uyeyim sitede hersey her bilgi genis anlamli bi sekilde yazilmis..bu yuzden site yonetimineve uyelere emekleri icin tesekkurlerimi borc biliyorum...
sitede bulusmalar bolumunda sadece toplanmadan once acilan konular var..bunun yaninda toplanti gunu resim cekip site icerisinde bulusma resimleri diye bi bolum olsa bu bolumde resimleri paylassak hem herkes herkesi aracindanda tanimis olur...ben kocaelinde oturuyorum mesela ist bulusma resimlerinde gordugum bi corollayi yarin bigun ist gidipte gorursem sahsen durur bii selam veririm ki herkeste bnm gibbi yapar yani...
ayriyetten site bolumleri arasinda tanisma bolumunun hemn altinda uye araclari diye bi alt baslik acilmasi bence hem site temizligi(konu kirliligi) olmamasini saglar..
diye dusunuyorum tabiki bu bnm dusuncemle yetmiyor site yonetiminin fikirlerini ve dusuncelerine sunuyorum dusuncemi...
Dostum Mehmet,
Fikirlerin güzel, kendi adıma sana teşekkür ederim. Bahsettiğin konu kirliliğini önlemenin yanı sıra, hatta çok daha önem verdiğimiz bir konu vardır ki o da Türkçe'mizi düzgün kullanmadır.
Bu olay boş yere verilen bir savaş değildir.
Forumumuza yazılan her satır yıllarca görüntüleneceği için anlık mesajlaşmalarda olduğu gibi kısaltmaları tercih etmiyoruz. Senden de bu bağlamda yazılarının içeriklerine ve yazım kurallarına uymanı rica ediyorum.
İyi forumlar.
DERİNCE /KOCAELİ 
Bi Düzce'li olarak iyi biliyorum abicim

Uyarı babında yazdım onu
bastada soledigim gibi 4-5 gunluk uye oldugum icin uye fotograflari diye bi bolum daha karsima cikmadi ama dediginiz gibiyse zamanla onuda gorecez yorumlar icin tesekkurler..
Foruma hoş geldiniz hemşerim vede adaşım...Burada her şey var seveceksiniz ....
yakında kocaeli buluşması yapmayı düşüncem var zaten forumda eski yeni çok kocaeli li var
kocaeliler bulusmak icin isim yazdırıyor siz de katılın lütfen