Gönderen Konu: verso far  (Okunma sayısı 1641 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
verso far
« : Aralık 02, 2010, 13:07:13 »
2011 model verso aracımın sağ ön farı içeri çökmüş çamurluk ve tamponda hiç bişi yok.farda çatlak veya dersin çizik falan yok servis dışarıdan  birinin bastırmış olabileceğini söyledi farın değişmesi gerekiyormuş bana üretim hatası gibi geliyor ama siz nedersiniz

Toyota Club Türkiye

verso far
« : Aralık 02, 2010, 13:07:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: verso far
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2010, 13:14:23 »
Yiğit bey? Yiğit kardeşim? Yiğit amca?

profil bilgilerinizi tamamlamadığınız için ve tanışma başlığı açmadığınız için size nasıl hitap edeceğimi bilemedim....

aldığınızda sağlamdı daha sonra mı çökmüş ben anlamadım üretim hatası olabilir mi bu durumda?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2010, 15:15:48 »
bana göre üye bilgileri girişi yapılırken bütük harflerle forum girdiğinizde tanıtma bölümünden kendinizi tanıtın gibi uyarı eklenebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2010, 15:29:30 »
Yiğit bey ben birşey anlamadım, dışarıdan bastırmayla o far içeri giriyorsa vay halimize  :argh:(akşam kaputu acıp bir bakayım)..demek ki farı hiç bir yere sabitlememişler.Siz arabanızı alalı ne kadar oldu bilemiyorum ama far durduğu yerde içeri girmez sanırım.... far söküldüğünde herhangi bir zorlama varsa görülecektir zaten.Servisde sökülünce bakın  derim size.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2010, 17:25:33 »
Yiğit bey ben birşey anlamadım, dışarıdan bastırmayla o far içeri giriyorsa vay halimize  :argh:(akşam kaputu acıp bir bakayım)..demek ki farı hiç bir yere sabitlememişler.Siz arabanızı alalı ne kadar oldu bilemiyorum ama far durduğu yerde içeri girmez sanırım.... far söküldüğünde herhangi bir zorlama varsa görülecektir zaten.Servisde sökülünce bakın  derim size.

banada çok ilginç geldi.arabayı alalı 1 ay oldu ve500 kmde.far içeri girmiş yani çamurlukla ve tamponla parmak girecek kadar boşluk var.yarın far değişecek fırsat bulup fotosunu çekersem eklerim:D