Gönderen Konu: auris görünüm modifiye  (Okunma sayısı 4174 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
auris görünüm modifiye
« : Aralık 02, 2010, 10:25:26 »
aurisimde şimdilik sadece spoiler ve xenon var. ama 2011 yazına doğru görünüp güncellemesi yapıcam. şimdi size soruyorum. aracımın rengi füme tavandan spoilerın ucuna kadar beyaz dama şeklinde kaplama yapmak istiyorum. karlıklarda oynama yapmadan sadece ön karlığın rengini sedefli beyaz yaptırmayı düşünüyorum siyah olan kısmını, orjinal çift çıkış toyota egzoz, sedefli beyaz jant boyama, buarada unutmadan egzoz uclarını x6 daki gibi sol ve sağ kedi gözlerini iptal ettirip ordanmı çıkartsam diye düşünüyorum. performans içinse sadece egzoz, yeni fren sistemi ve yay seti 35mmlik... Buarada arkadaşlar 97 oktan reklam olmasını istemiyorum kusura bakmayı şimdiden opetten alın bana göre dier markaların ürünleri işe yaramaz.

jant 17'' http://www.speedlinecorse.co.uk/motorsport/cat2120.htm

Toyota Club Türkiye

auris görünüm modifiye
« : Aralık 02, 2010, 10:25:26 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: auris görünüm modifiye
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2010, 10:21:21 »
arkadaşlar kimse yorum yapmicakmı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2010, 10:25:19 »
Emre düşüncelerine saygım var ama füme auris e damalı kaplama beyaz lip beyaz jant falan sanki olmaz gibi geliyor bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2010, 10:29:35 »
Emre düşüncelerine saygım var ama füme auris e damalı kaplama beyaz lip beyaz jant falan sanki olmaz gibi geliyor bana.

:alkis:  :alkis:  :alkis:  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2010, 10:55:53 »

+1
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2010, 11:01:11 »

sonunda bi yorum geldi :) benimde düşüncem sonunç olarak jantlar beyaza daha yakın açık renk dama konusunda haklı olabilirsin. benimde içime çok sinmiyo aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2010, 11:15:20 »
forumdan Hikmetcan kardeşimin de aurisi var onun jantlarının çok yakıştığını düşünüyorum. advan RS2 olması lazım tam emin değilim forumda arama yaparsan bulursun. illa tavanı kaplamak istiyorsan parlak/mat siyah ya da karbon kapla derim. egzos konusuna gelince gerçek çift çıkışlı egzos takacaksan uğraş ama çakma bişeyler yapacaksan hiç girme derim yine çünkü zamanla çalışan egzos kararmasına rağmen diğeri ışıl ışıl kaldığından komik bi görüntü oluyor bana göre. bu arada benim aurisim olsa varsa 4.5-5 cm yay kullanırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 03, 2010, 11:47:47 »
forumdan Hikmetcan kardeşimin de aurisi var onun jantlarının çok yakıştığını düşünüyorum. advan RS2 olması lazım tam emin değilim forumda arama yaparsan bulursun. illa tavanı kaplamak istiyorsan parlak/mat siyah ya da karbon kapla derim. egzos konusuna gelince gerçek çift çıkışlı egzos takacaksan uğraş ama çakma bişeyler yapacaksan hiç girme derim yine çünkü zamanla çalışan egzos kararmasına rağmen diğeri ışıl ışıl kaldığından komik bi görüntü oluyor bana göre. bu arada benim aurisim olsa varsa 4.5-5 cm yay kullanırdım.

vay agaya bak nelerde biliyormuş :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 03, 2010, 11:57:22 »

vay agaya bak nelerde biliyormuş :P

yok yav ne haddime ben öyle nacizane yazıyorum standart şeyler :) ama aurisim olsa ne güzel olurdu ya kardeşim :( varya ona bi başladın mı çalışmaya bitmez bitmez :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Aralık 06, 2010, 14:33:57 »
allah herkesin gönlüne göre versin. şimdi fikir aşamasında yazın başında hepsi gerçekleşecek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #10 : Aralık 06, 2010, 18:44:38 »
Bence de füme araca GOLD renk Jant daha guzel olur, hatta kesin 18 inc tak ve yay 4,5 olmalı  ;) arka egzoz cift cıkıs orj. Daha guzel. beyaza bu araçta asla girilmez bence. Ama modifiye zevk is i herkese gore değişir. Tabi bizimde daha önce ki tecrubelerini de dikkate al derim ;) kolay gelsin

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2010, 13:31:10 »
eyvallah kardeşim aslında mantıklı söylediklerin... cumartesi günü jant bakacam cms den fiyat aldım. 1500 liraya lasitkle beraber veriyolar :) boyamayı bulacaz artık...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2010, 13:37:50 »
ben söyle düşünüyorum jant 17 olacak 215 veya 225 40 olacak çok kalın değil incede olmıyacak yananklar hem görünüm hem aracın esnekliği hemde komfor... 35 mm yay işimi görür bu konuda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2010, 16:35:04 »
eyvallah kardeşim aslında mantıklı söylediklerin... cumartesi günü jant bakacam cms den fiyat aldım. 1500 liraya lasitkle beraber veriyolar :) boyamayı bulacaz artık...

1500 TL ye cms haricinde pek çok jant lastik bulabilirsin. tabi lastik markasını bilmiyorum. düşündüğün modelin resmini eklesene :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2010, 23:27:32 »
cms 607 kumho lastik 215 17 45 kararsızlık sorunu var bende sıkıntı çıkıyo sonra :D resimi ekleyemedim kusura bakmayın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla D-4D (comfort extra)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #15 : Aralık 07, 2010, 23:43:11 »
emre bey konuyla alakası yok ama sanırım 2011 model aracınızla 93.000 km yapmıştınız nasıl başardınz gerçekten merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #16 : Aralık 07, 2010, 23:47:00 »
teşekkür ederim oktay abi :) jantlarım advan racing rg 2 evet renginden dolayı biraz fazla bakım yapmak gerekiyor beyaz ve altın sarısı arasında kalmıştım sonra değişiklik olsun diye bunu seçtim ama fümeye bu 2 renk te gitmez ne yazık ki... ben parlak tavan folyosu çektirdim 1-2 ay önce gayet te hoş durdu tavsiye ederim... orjinal çift eksoz var bendede sağlı sollu ama krom olduğu için sağdaki veya soldaki hafif öne çıkma yapıyor aşırı ısınma durumıunda... bide katalizör iptali ve performans susturucu takılınca baya bi ısınmaya başladı :)
hesap iptal :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2010, 23:07:31 »
emre bey konuyla alakası yok ama sanırım 2011 model aracınızla 93.000 km yapmıştınız nasıl başardınz gerçekten merak ediyorum.

temmuzun son haftası alınan araçtır güzel kardeşim 3 kere izmit izmitten istanbul 4 kere ve gece hayatım yeterince canlı ümitköy park caddesi desem güzel kardeşim nedersin... 93.000 değil 9.300 km virgül ve hane yanlışlığı için kusura bakmayın :D