Gönderen Konu: 1.6 auris elegant tork devir egrisi ve guc devir egrisi nasıl arkadaşlar  (Okunma sayısı 5841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
1.6 auris 124 hp tork devir ve guc devir grafikleri nasıl arkadaşlar hangi devirde kac  tork verdigini ogrenmem lazım

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
yokmu arkadaşlar boyle bir veri. cogu aracın var amaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Oğuz bey öncelikle forum kuralları gereği kendizi tanışma bölümünde tanıtıp profil bilgilerinizi tamamlamalısınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '02
Maksimum torku 4400 d/d’de 160 Nm
132 beygiride 6000 devir civarı veriyor diye hatırlıyorum..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
1.6 auris 124 hp tork devir ve guc devir grafikleri nasıl arkadaşlar hangi devirde kac  tork verdigini ogrenmem lazım
ACİL' miiiiiiiiiii abiii biraz müsade etsen öğrenip gelsek..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
ACİL' miiiiiiiiiii abiii biraz müsade etsen öğrenip gelsek..
:)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
kusura bakmayın arkadaşlar tanısma bolumundede tanısırız tabi biri abuk sabuk aracı elestirdi bende gostermek için bana hangi devirlerde ne tork veriyo gostermem lazım. hangi devirde kac tork verdigini grafigini. max tork devri degil ama tesekkurler arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
bilen yokmu arkadaşlar  toyatanın boyle bir verisi 0 araçlarında motor bilgilerinde  ? 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
Bunu ancak servis elemanları ya da fabrikadaki teknik ekipteki birinden öğrenebilirsiniz, oralarda hep kontrol ediliyor zaten ya da Atatürk Sanayi Sitesi gibi bir yerdeki herhangibir ölçüm istasyonuna gidip ölçtürün, gerçi ne kadar yakın değerler çıkar meçhul  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
:)  tabi motorun yorulmusluguna gore degerler cıkacaktır ama cogu arabanın var ama auris bulamadım. çok garip ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Oğuz Bey, minik bir resim şeklinde de olsa Toyota güç/tork eğrilerini eskiden broşürlere koyardı ama artık göremiyorum nedense :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
komik ya :)  o tork egrisi bi yerde arabanın ekonomikligi guc egrisi ise en iyi performansı nasıl yakaladıgımızı gosterir. en yuksek tork ve guc gosteriliyor ama 4500 de max tork deniyor ama 3000 de de hemen hemen yakn bi tork degeri varsa arabayı dogru bi şekişde kullanp kullanmadıgımı anlarım cok garip gercekten :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
Bazı arkadaşlar sizi kibarca ikaz etmeye çalışmışlar, fakat anlaşılan o ki, ikazdan filan pek anlamıyorsunuz ve içine girdiğiniz topluluğun görenek gelenek ve kurallarını pek iplemiyorsunuz. Sizin bileceğiniz iş. Benim kibarlığım 'kayıtsız şartsız' olmadığı, herkesle anlayacağı dilden konuşmayı tercih ettiğim için, size daha kolay anlayabileceğinizi tahmin ettiğim bir şekilde anlatayım.

Bir foruma girdiğiniz zaman, önce o forumda yayımlanan forum kurallarını okursunuz. Okumak da yetmez, onlara uyarsınız. Uymazsanız ne mi olur? Olmuş ya işte! Önünüzde güzel bir örnek bulunuyor. Sorduğunuz soruyu ve ona verilen cevapları tekrar tekrar okuyun, anlayın, gerekli düzeltmeleri yapın, ondan sonra eminim ki size cevap verecek birisi çıkacaktır.

Bu kadar basit bir sorunun yanıtını iki aydır bulamamış olmanız garip. Motorun tork eğrisinden bahsedecek kadar bilgili olan birinin İnternette aradığı bir belgeye şipşak ulaşabilmesini beklerdim şahsen. Ben sizin kadar bilgili ve sizin kadar atak olmamama karşın, sizin mesajlarınızı okuduktan yaklaşık 1 dakika sonra cevabı buluverdim. Bu kadar mı zor sizin için?

Şimdi bu dediklerimi sırayla yapın, ondan sonra gelip nazikçe sorun, size neyi nerede bulacağınızı gösterecek biri bulunur elbette.

Ha, unutmadan: Türkçede noktalama işaretleri kullanılır. Kimse sizin bir solukta konuşur gibi bir solukta yazdığınız lafları mantık silsilesine sokmak zorunda değil, onu da öğrenmeniz iyi olur. Aksi halde Türkçe değil, Trükçe konuşup yazarsınız, sizi anlayan az olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Toyota broşürlerinde bu veriler olması lazım.