0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ZAFER bey zaten kendi aracımdada öyle herzaman ses gelmiyor.Sadece bozuk yollarda veya parke taşı ile sarsıntının fazla oldugu yerlerde ses geliyor.Yani diyeceğim odur ki otoban asfaltında ses yok.. ancak sesin gelmeyecegide garanti değil.Yani sizinde emniyet kemer tokasından veya gösterge panelinden ses gelirse şaşırmayınız bu şikayetler var.10 kullanıcıdann birkaçı bu şikayetlerde bulunuyorsa bunda gözardı edilecek birşey yok...D4d kullancıcılarının dediği depo çalkantı sesini enazından corollada oldugunu hepimizbiliyoruz..
istanbul da olup ta alacak olan arkadaşlar ben fiyatını çok uygun buldum siz de araştırın ümraniye tepeüstü kavşağından dudullu istikametin de solda 20 metre sonra shell var onun tam karşısında otobüs durağının yanı atalas lastik...
zafer abi depo sesi dizellerde var zaten benzinlilerde yok.Abi yani arabadan ses gelmesi için çalışmıyoruz.Sesler şuan için sende gelmeyebilir.Ama km ilerledikçe veya kullandıgın yere göre sesler farklılık gösterebilir..İnşallah hiç gelmez doya doya kullanırsın kazasız belasız
arkadaşlar benim corolla da sıfır lastikler daha 5.000 km gezdi dayanamadım sesine.yokohomaları sahibinden.com dan 350 liraya mersin den bir arkadaşa sattım.michelin lere peşin 700 dediler, 6 taksitle 750 ye aldım. 2010 41.hafta yeni tarihli lastikler.
michelin hangi seri, ebatları nedir?ben konyada 4 adet michelin energy saver 195/65/15 lastiği 540 liraya aldım, 20 lira da metal sibop taktırdım 560 liraya 8 taksit
Melih kardeş benim araçtaki lastikler dunlop şimdilik bir sorun yok gibi ama yokohomaları bilemem