Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 06, 2025, 14:59:22
Emniyet kemeri hayat kurtarır!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
Şahsıma Verilen Ceza Ve Daha Sonrası...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Şahsıma Verilen Ceza Ve Daha Sonrası... (Okunma sayısı 1951 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
1 kere teşekkür edildi
«
:
Ekim 30, 2007, 17:17:32 »
Merhaba arkadaşlar. Son bir kaç gündür bazı kötü olaylarla karşı karşıya kaldım bu sitede. Bunları paylaşmak ve bir nebze de olsa sitem amaçlı açtım bu konuyu. Dağhan Baştuğ Bey in açtığı EDS Nedir Yahu adlı konuda eds sisteminin ne olduğunu sormuş ve "Kamerayla kontrol ediyor sanırsam emniyet şeritleri magandalara karşı.." şeklinde bir yorum yapmıştır. Daha sonra da kendisinin de bu şeridi kullanarak bazı yerlere ulaşımını sağladığını belirtmiştir. Bende buna karşı çıktım ve fakat aldığım cevap konusunda kendimi savunma gereği duydum ve bu savunmayı da Türkiye Cumhuriyeti Anayası’ndan bazı maddelere dayandırdım. Dağhan Bey de buna site kurallarına dayanarak bana etik olmayan bir şekilde cevap verdi ve bu tutumunu kendisine karşı çıkan tüm üyelere de sürdürdü. Onu "tamamen haklı sebeplerle eleştirmemden dolayı" beni siteden 2 gün uzaklaştırdı. Bunu peşinden ise sadece konuyu uzaktan takip edebildim bir kaç yakın arkadaşım ve daha önce hiç tanışmadığım hiç bir muhabbetimizin olmadığı arkadaşım da bana destek çıktı. Konunun uzaması üzerine Sayın Murat Küden dâhil oldu konuya ve benim aldığım cezayı iptal etti ve Yönetici kadrosundan Dağhan Baştuğ'u, üye kadrosundan olan Serkan Saygın'ı ve Murat Yüksel'i başta 3 gün süreyle uzaklaştırdı. Bu gün gözlemlediğim kadarıyla ise Dağhan Baştuğ'un cezası 1 haftaya yükselmiş. Bu arada Dağhan Bey gece msn den gelip kendince haklı bir sebep belirtip şahsımdan özür dilemiştir. Bu davranışı için teşekkür ederim kendisine ama kırılan bir şey kolay kolay düzelmez ve bu da düzelmeyecek türde bir şey. Öncelikle bana destek çıkan herkese can-ı gönülden teşekkür etmek isterim.
Bu yaşanan olayların bazı iyi şeylere de vesile oldu.
1-Bazı kişilerle olan dostluğumun boyutun ve ciddiyetini gördüm.
2-Sitede haksızlığa karşı hakkını savunabilecek kişler olduğunu gördüm.
3-Hayata geçmek üzereyken rafa kaldırdığımız bir projenin tekrar hayata geçmesi için karar aldık.
Keşke bu olaylar yaşanmasaydı. Ama oldu bir defa. Gelelim tatsız kısmına.
1-Bu siteye ilk açıldığından beri giriyordum ama bu olan olaylar üzerine artık bir daha girmeme kararı aldım. Bunu baştan belirtmek isterim ve bana destek olan yakın arkadaşlarım da bu kararı aldılar.(Yanlış anlaşılmasın kimseye bu siteye girmesin demiyorum ve diyemem de. Herkesin özgür iradesi var.) Çünkü devam edersem yarın öbür gün böyle bir şey tekrardan başıma gelebilir.
2-Gözlemlediğim kadarıyla yöneticiler arsında bir koordinasyon eksikliği var. Buna ilave olarak her ne kadar tasnif etmesem de site kurallarındaki genişliğin yanlış ve kötüye kullanılması söz konusu.
3-Üyeliğimin iptalini ama mesajlarımın kalmasını yönetimden talep ediyorum.
Erdem Manisalı
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C
Toyota Club Türkiye
«
:
Ekim 30, 2007, 17:17:32 »
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #1 :
Ekim 30, 2007, 17:49:01 »
Yöneticiler'in hatasız kul olduklarını hiçbir zaman iddia etmedik.
Ancak bu konuda yapmaya çalıştığınız hiç hoş değildir. Üyeliğiniz ya tüm mesajlarınız ile birlikte silinecek ya da kalacaktır, ancak bu konu her durumda silinecektir, çünkü topluluğa zarar vermektedir.
Bunu da sizin yaptığınız gibi özel mesaj ile göndermek yerine forumlara yazıyorum. Bir an önce seçiminizi yaparsanız sevinirim.
Diğer arkadaşlarda ise bir galeyana gelme seziyorum, bu yüzden hesapları silinmeyecektir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kan Grubu: ---
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Ekim 30, 2007, 17:56:30 »
Bence büyütmeye gerek yok . Kimse çocuk değil burda. Amaç bilgiyi paylaşmak.
Bölünüp başka bir forum kurmak da yapıcı değil yıkıcı olur.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
Kan Grubu: 0+
62 kere teşekkür etti
14 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Ekim 30, 2007, 18:08:54 »
Bu uzun zamandır düşünülen fakat hayata geçirilmeyen bi projeydi.Bence başarılı olacak baya.Bu konuda bile diğer arkadaşların mesajları silindi burada bile bir haksızlık var.(şimdi üyelik iptali yaptık ondan sılındı derler )
...
(Gizli Üye)
Site Yöneticisi
Lazy Black Sheep
Kan Grubu: 0+
Kilometre: 55000
Model Yılı: '08
96 kere teşekkür etti
126 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Ekim 30, 2007, 18:11:03 »
Erdem Bey,
Burda siz de tamamen sucsuz da degilsiniz.
Ortaligi kizistirmaya calisiyorsunuz.
Böyle bir problemi cözmek isteyen birisi olsaydiniz, diger yönetici arkadaslara basvurur ve konunun incelenmesini isterdiniz.
Daghan Bastug'un yaptigi bir yanlisi kullanmaya calisiyorsunuz.
Sizin baska gayeleriniz oldugu acik.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!
"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: AB+
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Ekim 30, 2007, 19:16:35 »
Erdem Bey,kimsenin yapmaması gereken bazı yanlışlara değinmiş ve doğru da etmiş.Açıkçası pek de hakkaniyetli bir yönetim uygulanmamış kendisine."Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur" hikayesini yaşamış durumda. Fakat neyse ki Sayın Murat Küden,olaya müdahale edip gerekeni yapmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum,olması gereken yöneticiliği gösterdiği için ve objektif olduğu için.Herkese saygılar...
2008 Corolla D-4D
Zalim zulmünü eder,kader ise adaletini...
Ne mutlu "TÜRK"üm diyene...
(Gizli Üye)
ゴールドメンバ
Araç: Hilux
Kan Grubu: A-
Kilometre: 184000
Model Yılı: '13
32 kere teşekkür etti
59 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Ekim 30, 2007, 22:48:24 »
Yanlışın tartışılcak bir tarafı yok o kısımda herkes hemfikir benim kendi adıma sölemek istediğim konuların kilitlenmesi silinmesi ve cezalar biraz daha düşünelerek olmalıdır. Yani konu saçma sapan yerlere gider benim arabam seni geçer moduna gelince yada hakarete dayanmak üzere falan kilitlenmelidir. Ama bu konu tatsızlaştı zarar verir diyerek konuların silinmesi kilitlenmesi taraftarı değilim 2 kişinin bildiği sır değilken 100 kişinin gördüğü bişeyi diğer 100 kişi görmesin diye silmek 3 maymuna benzer şahsi fikrim. Ceza alan yönetici arkadaş için de bu forum varolduğundan beri bu foruma çok emeği geçmiştir her anlamda yaptıkları gözardı edilemez şeylerdir. Fakat yanlış yaptığı da aşikardır pire için yorganı yakmayalım sakin olalım muhabbete bilgi paylaşımımıza devam edelim bu forumun amacı da bu zaten.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: ---
Kan Grubu: ---
«
Yanıtla #7 :
Ekim 30, 2007, 23:41:40 »
Umarım bu tatsızlık en kısa sürede çözüme bağlanır ve herkes paylaşıma devam eder.
Doğrusu üyesi olduğum birçok forumdan bende bazı düşüncelerim ve açıklamalarım nedeniyle banlandım. Bazı mod yada admin arkadaşların bu tür keyfi uygulamalarıyla bende karşılaştım. Umarım bu forumda ne ben nede başka bir arkadaşım bu tür sorunlarla karşılaşmaz. Bazılarının düşünceleri bazılarına doğru gelmeyebilir, ama madem burası bir paylaşım alanı, beğendiğimizide beğenmediğimizide, sevdiğimizide sevmediğimizide paylaşmak zorundayız. Doğan Bey'in dediği gibi pire için yorgan yakmayalım. Bence burada en yeni üyeden en kıdemli yöneticiye kadar herkesin ayrı ayrı yeri ve önemi var. Sen haklısın ben haklıyım tartışmasına girilirse konu uzar. Bence konuyla ilgisi olan arkadaşlar burada birbirinden özür dilesin ve konu kapansın.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #8 :
Ekim 31, 2007, 02:00:59 »
Öner ve Doğan arkadaşlarıma katılıyorum görüşlerini çok doğru bir biçimde aksettirmişler.Bu konu en kısa sürede tatlıya bağlanır umuyorum.Hepinize saygılar...
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Kan Grubu: A+
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #9 :
Ekim 31, 2007, 08:40:18 »
Konunun tartışılacak tarafı kalmadı ki. Tartışma sonlanmış ve alınan kararlar iletilmiş, ve iki taraf tarafından da benimsenmiştir.
Dolayısıyla "tatlıya bağlanır umarım" derseniz ortada bir çözümsüzlük olduğu anlaşılır, böyle bir durum söz konusu değildir. Olay bitmiştir. Zaten özür de dilenmiştir, ilk mesajda yazıyor.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #10 :
Ekim 31, 2007, 11:40:14 »
La ne oliy, ne bitiy. Kim kimi emniyet şeridinde sağlamış. La Dağhan gene ne ettin uşağum.
La bana bakın. Sıkarım topuklarınıza şerefsizim. Adam gibi konuşun anlaşın. Tatlya bağlayın attırmayın tepemin tasını. Zaten uykusuz ve sinirliyim Haboyle tepem atarsa 4 Kasım buluşmanızı basarım bak bebeğe (Ahmet Tunay'a) dua edin.
Evet şaka bi yana pire için yorgan yakma sözünüe katılaraktan güzellikler gönlünüzce olsun.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #11 :
Kasım 05, 2007, 20:29:56 »
siteden uzaklaştırma bi ara benimde başıma gelmişti. hız konusunda trafik kurallarını ihlal ediyorsunuz diye...fakat daha sonraları son hız yüksek hız gibi konular sitede yayınlandı.. yöneticilerde bu konularda mesaj yazdılar... bu nasıl oldu anlamadım..
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
Kan Grubu: B+
15 kere teşekkür etti
84 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #12 :
Kasım 15, 2007, 21:42:32 »
way be bu konu bayaa ilginçmişş