Gönderen
Konu: 2005 Corolla1.6 Az Modİfİyelİ Kendİ Aracimdir(10 Dy 045) (Okunma sayısı 5568 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
« Yanıtla #13 : Kasım 03, 2007, 06:12:08 »
Aracın yüksek hızlara çıktığı o göstergeyi kırpıyorum. Benim kırptığım gibi umarım o hızları siz de hayatınızdan kırparsınız...

(Gizli Üye)
« Yanıtla #14 : Kasım 03, 2007, 09:43:41 »
koydugum hız gostergesi yine kaldırılmıs herhalde yuksek hızdan;)bn sadece altınızdaki toyotaların nsl gittini ispat edim dedim:)))

Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın
(Gizli Üye)
« Yanıtla #15 : Kasım 03, 2007, 09:55:38 »
bu site istanbulun mu acaba?

Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın
(Gizli Üye)
« Yanıtla #16 : Kasım 03, 2007, 10:11:37 »

...
(Gizli Üye)
« Yanıtla #17 : Kasım 03, 2007, 10:30:49 »
toplantıları fln nerde yapıosnz anlamında

(Gizli Üye)
« Yanıtla #18 : Kasım 03, 2007, 10:36:05 »
Toplantılar coğunlukla istanbulda oluyor.İstanbul tayfası daha kalabalık çünki.

...
(Gizli Üye)
« Yanıtla #19 : Kasım 05, 2007, 14:50:07 »
cogunlukla dedınız heralde demekkı baska yerlerde de yapılıyo dıger yapılan yerler varsa bıraz bızım taraflara yakın gelmek ısterız

|