0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam yeni olan dizellerde yağ eksiltme varsa ozaman istediğiniz yaği koyun eksiltir ve bunu demekki firma balgibi biliyor eksiltme olayı devem ederse yakında biz baş vurmadan kendileri illa değiştireçek.Ben yağ koydum diye değiştirmesinde görelim ozaman toyotayi elmi yaman bey mi?
gerisi sizinle toyota sevisinle alakalı ,ben aradan çıkıyorum
herkese selam. bugün aracıma dumankaya gebze servisinde 10000km bakım yaptırdım. garanti ile sorun olmayacağını öğrenip kendi tavsiye ettikleri 5w-30 tam sentetik mobil1 esp formula motor yağını dışarıdan kendim aldım.bugün toyotalarda indirim günleri başlamış. bilgilerinize ...tam sentetik motor yağı / 4+1 litre = toplam 105 tl10000 km bakım ücreti = 79 tlatık malzeme bertaraf ücreti = 1 tltapa pulu =1,75 tlyağ filtre elemanı = 18,95 tlayrıca bagaj havuzu aldım = 86,80 tlayrıca motor temizliği de yapıldı. bana fiyatlar uygun geldi.kazasız belasız günler dileği ile ...
Bugün Adana Mıçıda 10000 bakımını yaptırdım.Mobil1 new life 0w40 yağı kendim aldım 5 lt 125 tl.. Buna ilaveten servise işçilik+karter birşeyi+yağ filtresi+cam suyu 128 tl tuttu.İlgililerdi, bekleme salonları ve ikramları güzel. Tavsiye ederim.
Karter korumamı abı?Bende taktırmayı düşünüyorum
Karter tapa contasıdır o.
Anladım abi,ya köyde altı yollarda sürtüyo arabanın bende sinir oluyorum karter koruma gibi birşey yok mu toyota'da.