0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen ne iş yapıyodun tertib...?
bişe yaptığım yok şuan boştayım tertib bazen babamın dükkanda bazen valelik şu anda boşum çünkü kendime vakit ayırıyorum
tertib valeciliğe devam et bu ne abi..fotolar kimisi açık kimisi koyu..gerçi benden iyi çekmişin..adam piste gidiyor ferroyu çekmedin mi tertib..sanki senin araban kaçıyor..abi bu foto işni mesut abi iyi yapıyor "foto mesut" adam giderken kaçarken kalerken yıkılırken her pozu yakalıyor bak gelince gidelim istanbul parka mesuta abi senle bizi kapışırken çeksinde dizel benzin kapışması.. alem o zaman foto görsün.. araca uzak kalmışın bazı karelerde.. güzel güzel..
o kadar yerden yere vurdun sonunda da güzel güzel alemsin tertibim
oğlum buda benim işim pazarlama stratejisi.. tertib senin aracı e-12 diye değil dizel olduğu için seviyorum be.. çalışan aracın başında sohbet etmekte güzel oluyor..dizel ya hani.. ısınsın motor.. az yakıyo..
ses de yok çok şükür
resimler güzel ama araç hep arka planda ve çok uzak kalmış...buda yakınlaştırıldığında aracın ayrıntılarını görmeyi zorlaştırıyor...(Photoshop açısından ) ama fotorafları güzel kılan daha çok bulutlar ve havanın rengi olmuş... ayrıca bi kaç tane çok güzel açılar yakalamışsın..onlara HDR uygulandığında çok güzel olacak
osmanım seni tek geeçeriiim bu tct de
tabi canım traktör..nerde e-12 D4D nerde..başka dizellere bindiğimde..tarlaya reçberliğe gidiyoruz sanıyorum.. ALLAHI var..çekik gözlüler çalışıyor biz uyurken..
anaaammm... şımardım ya la hemen şu photoshopu açmam lazım
bu gazla artıkınn benim sk mı baştan yaratırsın
yaratmak ALLAH a mahsus ama çalışmalar başladı
vayyy tertib..limited kurmuşsunuz.. ne iş.. osman adamın aracını bi resimle geçiştirme adam bu gece itibari ile 00:01 de devletin malı oluyor dokunulmazlığı başlıyor .
bi sen mi girşimci olucan tertib bu arada sen hangi gün gidicen
perşembe giricem sınava yarın gece takılırım beklerim oralarda içeriden aslında torpil yaptım ama..hak var hukuk var bekleriz..hepimiz aynı yere gidicez sıra gelir elbet kimse dışarıda kalmaz..