0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasan abi karlıkçı halilden ben birebir numuneler yani yakın resimler istedim..ama güzel çalışmalar olsada bizim kasa için çeşit yok bir önceki bilgisayırımda çökünce içinde kaldılar hiç yanaşma derim melik kam arkadaşımızdada bu marşpiyele yakın var bir incele..marşpiyel deidn mi orjin yani sport modeli örnek istersen mesut ve oktay abininkiler..ama sana önerebileceğim orjinale yakın bir çalışma yapan yada değişik bir modelle ön plana çıkan..firma "reklam değildir" dikkat çekerim..öneri "crazycars.net" bi incele ara konuş fikir al..konsept dışına çık derim düşünürseniz..bende bir kaç bizim kasalar uyum sağlayan yakından gördüğüm marşpiyellerin resinleirni paylaşırım istersen..
Şu 1-2 ay içinde düşünüyorum. Abimin aracaı pert oldu arba şuan onda. Sendeki çözüme ne kadar bütçe lazım. Olmadı zorlayıcaz bütçeyi.
ilan linkini bende alsam murat abi
ben daha bakım aşamasındayım abi alıcı değilim
tamam mıdır hasan abi çözdük mü sıkıntını orjinalcimisin sende..ulaştın mı? şahsa..
Aradım şahsı. Kayıttaymış müsait değil. Akşamüstü tekrar arayacağım. Marşbiyeller duruyormuş hala. Sağolasın.
bu ilan linkini görsen bakmaz kredi çeker borca girer alırsın..
istanbul kartal sanayi sitesinde çıkma varmış galiba onu takip ediyorum şimdi