0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
he sen yokken canını okuyacaklarsa o zaman haklısın..zaten pis pis kalsın
ben yokken canına okutturmamaları için..ajanlar tutucam takip etsinler..araç takip mi taktırsaydım ne.. arada amcaoğlum "ünal gül" dilinden anlar nede olsa toyotacı arada istanbulu bi gezdirir..hava aldırır kızıma.serinlettirir.. dimi abi..
ümraniyede görürsem keserim önünü merak etme
zarf vermez ama.. versede içinden tedavülü kalkmış kağıt 1 lira çıkar..hala takım elbiselimisin abi sen.. damat modu devam mı araç önünü kesmeler falan ne iş..
çalışma günlerinin ilk 4 günü takım son günü cuma spor, hafta sonu eşofman-pijama aydının önünükeserim çünkü teftiş için bakalım iyi bakıyormu arabana he bu sırada zarf verirse sorun yok. kabulümdür
ya ben kapı eşiklerine karbon yapmayı düşünüyorum,arkadaşlar ! ! !
yapılmışı var... olmaz mı dayııı..nerelerdesin sen ya..millet gidecekken sen gelirsin..
aga ben şimdi çıkıyorum sen şimdi geliyorsun oldumu? gitmeden ver murata halletsin olmamı?
hakkı abi benimkinide yapacak ver seninkide aradan çıkartsın
Mangalcıya baksana gider ayak közlere fön tutuyo hey yavrum hey eline sağlık carbon çalışmalarına nerden başlasam diye düşünüyorum bende bi türlü karar veremiyorum
sorma be yegen bugun cok youndum,fırsatım olmadı girmeyebu arada cok güzel olmus eşik güle güle kullan. yoksa sadece şöför kolugunu mu yaptırdın diğerlerindede varmı foto yokta tam benim istediğim gibi olmuş ya gözümhani ben diyodum ya yaptıracam diye sizde beni hamsi partisinde caydırmıstınız selcukla.senin aklında varmıydı ben söylemeden önce?kaca yaptırdın yeğen? aynısından bende isterim,askere gitmeden halledelim mi şu işi?