0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banada yapalım tertib onu bi ara ya askeri bekleyemicem artıkın
hayırlı olsun çok güzel olmuş bir e12 miz olursa bizde yaparız
mehmet bizim oralarda carbon satan yer varmı
hadi ben folyoyu buldum..sen nereden bulucan..piyasada aynısındna var mı bilmiyorum bulabilirsen..ayın 6-7 -8 uygun bir gün ayarla çık gel benim atölyeye sanayiye yapalım..sorun değil..her türlü..anı olur o an askeriz ama biz nelerle uğraştık deriz.. devletin malı olucaz..carbon yapıyoz ne iş..
tamam ben bi hemen araştırıyorum ondan sonra sana dönücem satan bir yer varmı bildiğin
ya bizim sanyide var 20 liraya veriyolar..bir metalik rengi var birde siyah ama bu mesut abinin yani bendeki ile alakası yok benim uyguladığım bu ürün resmn kumaş esniyo istediğin gibi kıvrılıyor..bu ürün e-baydan alınmış..amcaoğlum "ünal gül" sağolsun hakkını ödeyemem..oda ilk gördüğünde ilk sözü şu " vay şerefsiz seni... oğlum mesut bunu görmesin" dedi.
güzel olmuş murat.askere gitmeden temizlet garibanın içini güle güle kullan.
ben arabanın koltuklarını Carbon kaplıyayımda görün siz
Ellerine sağlık Murat. Mesut'ta insan, o da hata yapabilir, geç kalabilir. Neyse yetişir sana .Ya Murat, senin bagaj açma mandalın nerde
Murat bundan bir tane daha sipariş etmek lazım yeni projeler için...(örnek laptop üstü,)Affeedersin biraz daha uğraşıp kendimide kaplayacam:))))
Ayıp ettin simdi isteseydin tamamını verirdim lafını bile etmem bilirsin. Lakin senin ne tür projelerin var onu merak ettim şimdi. Olmadı askerden gelince bi daha sipariş ederiz beyav
eee abi senin lafın değil mi? koltuklara halı kilim koymuşun sen kirletip eskitemdikten sonra....yemişim kılıfı kilimi.. ben yıkatayım sonra ben dönüşte ne halde olsun.. gelince bakıcam zaten ne yapıcaksam hep gelince yapıyomuşum..