0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya arkadaş ben bu fotoğrafı nerden ekledim foruma ya 5 6 ay önce bunu ekledim herkez bu tampondan aramaya başladı Mustafa arkadaşım bu tampon emrikan versiyonu, türkiyede bulunmaz. yurtdışından getirticeksin.
Kaliteli ve güzel yapan bir modifiye garajında el yapımı olarak bunu örnek göstererek yaptıra bilirsiniz.
çok hoş bi görüntü ve kaç gündür aklımda olan soru... internette araştırdım ama somut bişey elde edemedim aklımdaki soruyu sizlerle paylaşmak istedim belki yardım edersiniz diye...Uploaded with ImageShack.usbu tampondan nerde bulabilirimm??
jdm ne ola?
bunu el yapımı yaptırabilirsin tamponu bilmem ama benim toyota beyaz olsa jantlardan kesin taktırırdım( belki daha önce sorulmuştur ama ben daha yeniyim sitede türkay sarıkaya sen toyotadan niye soğudun)
ah keşke amerikan olsa mesut abi amerikan olsa kaç paraysa verilir, tampon edinilir..ama jdm ürün, sadece asya iç pazarında var ve sınırlı bir serinin tamponu..fx tamponu gibi özel bir tampon
forumda var bu tampondan satan biri ) ismi aklımda değil valla
tamam yalnız sen baya kurtsun heralde türkay bu toyota konusunda seninle görüşüp fikir almak isterdim ama çok mesafe var arada bende arabamı şöyle bi toplamak istiyorum ama karasız ve bilgisizim toyota konusunda. buradada pek sosyal aktivite olmadığı için tek hobimiz araba birde bende bi takıntı var herşeyini kendim yapmak istiyorum elim biraz yatkındır işe mesela göstergeyi komple parçalayım ampüllerini değiştirdim fakat sönük oldu çare bulamadım neyse ilerde paslaşırız