Gönderen Konu: Bu Araçtaki tampondan nerde bulabiliriiimmm???  (Okunma sayısı 3137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Bu Araçtaki tampondan nerde bulabiliriiimmm???
« : Kasım 29, 2010, 20:00:16 »
 :-\
çok hoş bi görüntü ve kaç gündür aklımda olan soru... internette araştırdım ama somut bişey elde edemedim :( aklımdaki soruyu sizlerle paylaşmak istedim belki yardım edersiniz diye...

Uploaded with ImageShack.us

bu tampondan nerde bulabilirimm??

Toyota Club Türkiye

Bu Araçtaki tampondan nerde bulabiliriiimmm???
« : Kasım 29, 2010, 20:00:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu Araçtaki tampondan nerde bulabiliriiimmm???
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2010, 20:05:12 »
ya arkadaş ben bu fotoğrafı nerden ekledim foruma ya :D 5 6 ay önce bunu ekledim herkez bu tampondan aramaya başladı :D

Mustafa arkadaşım bu tampon emrikan versiyonu, türkiyede bulunmaz. yurtdışından getirticeksin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D
  • Araç: Land Cruiser
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2010, 20:11:01 »
Kaliteli ve güzel yapan bir modifiye garajında el yapımı olarak bunu örnek göstererek yaptıra bilirsiniz.
Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2010, 20:14:18 »
ya arkadaş ben bu fotoğrafı nerden ekledim foruma ya :D 5 6 ay önce bunu ekledim herkez bu tampondan aramaya başladı :D

Mustafa arkadaşım bu tampon emrikan versiyonu, türkiyede bulunmaz. yurtdışından getirticeksin.

Mesut girdin gençlerin kanına tebrik ederim ama çok güzel ciddende yaaa yurt dışından getirtene kadar buralarda sağlam modifiyecilere yaptırabilirsin Mustafa allah kolaylık versin
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Kasım 29, 2010, 20:19:29 »
Kaliteli ve güzel yapan bir modifiye garajında el yapımı olarak bunu örnek göstererek yaptıra bilirsiniz.
   +1905
du bist eine null...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2010, 21:00:45 »
+1907

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2010, 21:51:32 »
:-\
çok hoş bi görüntü ve kaç gündür aklımda olan soru... internette araştırdım ama somut bişey elde edemedim :( aklımdaki soruyu sizlerle paylaşmak istedim belki yardım edersiniz diye...

Uploaded with ImageShack.us

bu tampondan nerde bulabilirimm??
bende acmıştım bu konuyu :D 

Mesut abi iyi ki koymuşun arabaya baktıkça mutlu oluyorum :D ... abime gli aldık sayılır bi bana alamadık :P
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2010, 22:14:30 »

ah keşke amerikan olsa mesut abi :D amerikan olsa kaç paraysa verilir, tampon edinilir..ama jdm ürün, sadece asya iç pazarında var ve sınırlı bir serinin tamponu..fx tamponu gibi özel bir tampon
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2010, 22:24:21 »
jdm ne ola?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 115000
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2010, 22:26:53 »
bunu el yapımı yaptırabilirsin tamponu bilmem ama benim toyota beyaz olsa jantlardan kesin taktırırdım
( belki daha önce sorulmuştur ama ben daha yeniyim sitede türkay sarıkaya sen toyotadan niye soğudun)
Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır o satıhta bütün vatandır.    K.Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #10 : Aralık 01, 2010, 22:33:44 »
forumda var bu tampondan satan biri :)) ismi aklımda değil valla :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Aralık 01, 2010, 22:45:29 »
jdm ne ola?
japanese domestic market yani japon iç pazarı :D
bunu el yapımı yaptırabilirsin tamponu bilmem ama benim toyota beyaz olsa jantlardan kesin taktırırdım
( belki daha önce sorulmuştur ama ben daha yeniyim sitede türkay sarıkaya sen toyotadan niye soğudun)
bir ara her gün toyotadan soğudum diye başlık açıyorlardı onunla ilgili bir espri
:)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 115000
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 01, 2010, 22:52:20 »
tamam yalnız sen baya kurtsun heralde türkay bu toyota konusunda seninle görüşüp fikir almak isterdim ama çok mesafe var arada bende arabamı şöyle bi toplamak istiyorum ama karasız ve bilgisizim toyota konusunda. buradada pek sosyal aktivite olmadığı için tek hobimiz araba birde bende bi takıntı var herşeyini kendim yapmak istiyorum elim biraz yatkındır işe mesela göstergeyi komple parçalayım ampüllerini değiştirdim fakat sönük oldu çare bulamadım neyse ilerde paslaşırız
Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır o satıhta bütün vatandır.    K.Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 01, 2010, 23:11:19 »

ah keşke amerikan olsa mesut abi :D amerikan olsa kaç paraysa verilir, tampon edinilir..ama jdm ürün, sadece asya iç pazarında var ve sınırlı bir serinin tamponu..fx tamponu gibi özel bir tampon
tek çare kendimiz yaptırmak mı :D

forumda var bu tampondan satan biri :)) ismi aklımda değil valla :)
yok mehmet abi o tanpon bundan değil
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Aralık 01, 2010, 23:17:32 »
tamam yalnız sen baya kurtsun heralde türkay bu toyota konusunda seninle görüşüp fikir almak isterdim ama çok mesafe var arada bende arabamı şöyle bi toplamak istiyorum ama karasız ve bilgisizim toyota konusunda. buradada pek sosyal aktivite olmadığı için tek hobimiz araba birde bende bi takıntı var herşeyini kendim yapmak istiyorum elim biraz yatkındır işe mesela göstergeyi komple parçalayım ampüllerini değiştirdim fakat sönük oldu çare bulamadım neyse ilerde paslaşırız
abi daha parlak yanan ampüller var, onlardan alırsan sorun kalmaz, bende şu anda üstünde 4lü led var sanırım, 9lu bir tane buldum daha 9lu olanı denemedim bile. piyasada 10 lira civarında bulunabiliyor, onlardan denk gelirse öneririm şiddetle ;) ben sosyal aktivite olsa da en büyük zevki arabayla uğraşarak alıyorum :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Aralık 02, 2010, 21:22:32 »
elle yaptırsam acaba kaça patlar ve Van gibi bi yerde yaptırabileceğimi sanmıyorum epi topu 3 adet müzik ve aksesuar dükkanı var bu Van'ın merkezinde :S