Gönderen Konu: kol saati meraklıları...  (Okunma sayısı 57557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
Ynt: kol saati meraklıları...
« Yanıtla #140 : Mart 27, 2013, 10:52:23 »
konuyu yeni gördüm. bende saatleri severim bir ara baya takmıştım ama sonra geçti. şimdi arada takmayı bile unutuyorum. saati ihtiyaç dışında aksesuar olarak görüyorum. tamamlayıcı güzel detay olarak.  kullandığım saat

JACQUES LEMANS JL1-1117PN  modeli.

http://jacques-lemans.hizlisaat.com/jl1-1117pn

önce deri kordonlusunu kullandım ama yazın rahat olmadı sonra metal kordon taktırdım ve devam ediyorum.

http://jacques-lemans.hizlisaat.com/jl1-1117dn

tekrar bir saat alacak olursam da seiko lar çok hoşuma gidiyor. aşağıdaki linkteki saatler çok hoşuma gidiyor.

http://seiko.hizlisaat.com/srx008p

http://seiko.hizlisaat.com/snp036p1

http://seiko.hizlisaat.com/snp044p

http://seiko.hizlisaat.com/spc054p

indirimde varmış bu bir işaret mi acaba?   :D
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Mart 27, 2013, 10:52:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mart 27, 2013, 11:34:16 »
seikolar süpermiş, zevklisin...:)
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #142 : Mart 27, 2013, 14:58:13 »
seikolar süpermiş, zevklisin...:)

teşekkür ederim. umarım saatleri kullanmak kısmet olur her isteyene  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #143 : Nisan 09, 2013, 12:03:57 »
izlediğim bir kol saati videosunu paylaşmak istedim.

http://www.haber365.com/VideoL//Boyle_Saat_Gormediniz/Tumu/Yeni/0/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Nisan 09, 2013, 13:51:10 »
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Ağustos 15, 2013, 10:57:12 »
arkadaşlar kardeşime ne zamandır saat hediye almak istiyorum. istanbul bilişim de güzel indirimler var ve linkini verdiğim saati beğendim. saati kullanan, bilen? ya da istanbul bilişimden saat alan var mı? sormak istedim ayrıca saat almayı düşünenlere indirimi haber vermek istedim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/efr-513sp-1avdf-casio-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,60087.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Ağustos 15, 2013, 16:46:42 »
saati internetten satın aldım. 1-2 güne kardeşime ulaşır sanırım. kendim görüp yorum yapamayacağım şimdilik ama kardeşimin yorumunu sizlerle paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Ağustos 15, 2013, 17:45:28 »
Hayırlı olsun, güle güle kullansın kardeşiniz. Güzel görünüyor ;)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Ağustos 16, 2013, 09:02:49 »
Hayırlı olsun, güle güle kullansın kardeşiniz. Güzel görünüyor ;)

Teşekkür ederim Ali abi. umarım kardeşimde beğenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Ağustos 16, 2013, 09:27:17 »
arkadaşlar kardeşime ne zamandır saat hediye almak istiyorum. istanbul bilişim de güzel indirimler var ve linkini verdiğim saati beğendim. saati kullanan, bilen? ya da istanbul bilişimden saat alan var mı? sormak istedim ayrıca saat almayı düşünenlere indirimi haber vermek istedim.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/efr-513sp-1avdf-casio-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,60087.html
Bu saat oldukça şık ve hesaplı. Güle güle kullansın kardeşiniz.
Edifice serisi, son yıllarda oldukça genişledi. 2004 yılında bir Edifice almıştım, hala takır takır çalışıyor. Pili dahi değişmedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Ağustos 16, 2013, 09:32:52 »
Bu saat oldukça şık ve hesaplı. Güle güle kullansın kardeşiniz.
Edifice serisi, son yıllarda oldukça genişledi. 2004 yılında bir Edifice almıştım, hala takır takır çalışıyor. Pili dahi değişmedi.

teşekkür ederim. bu tarz saatler bende çok beğeniyorum, ama bir eksiklikleri var safir cam olmamaları.
mineral cam da çok sert zor çiziliyor ama çiziliyor sonunda. safir camlı olan modellerin de fiyatı çok yüksek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Ağustos 16, 2013, 11:16:06 »
Linki inceledim, oldukça güzel görünüyor ve yorumlar da olumlu. İnşallah kardeşiniz de beğenir.
Benim ayrıca sormak istediğim bir soru var. Saatten yana pek şansım yok. Açıkçası bilgim de yok diyebilirim.
Kullandığım saatlerde enteresan sorunlar çıkıyor. Kullandığım saatler diyorum çünkü bir başka kullanıcı da bendeki sorunlar çıkmıyor.
Örneğin deri ve plastik kordonlarda çatlama ve deforme (kısa sürede, senesi gelmeden)
Metal kasalarda boya veya kaplama atması, deforme (korozyon vb.) gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
Piyasa malları da kullandım marka da kullandım ama sonuç değişmedi. Hatta düğünümde Romanson (metal kasa-kordon) marka (altın/kaplama) saatte de aynı netice.
Bu sorunların bendeki vücut teri ile alakalı olduğunu keşfettim. Çevremden çelik kasa tavsiyelerinde bulundular.
Almışken kaliteli bir şey olsun diye düşünüyorum ama o kadar para verip tekrar hüsrana uğramak da istemiyorum.
İlgili arkadaşlara sorum şu olacak. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu ? Çelik kasalarda bu tür sorunlar yaşar mıyım? Benim durumum garanti kapsamına girer mi ?
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Ağustos 16, 2013, 11:51:10 »
Linki inceledim, oldukça güzel görünüyor ve yorumlar da olumlu. İnşallah kardeşiniz de beğenir.
Benim ayrıca sormak istediğim bir soru var. Saatten yana pek şansım yok. Açıkçası bilgim de yok diyebilirim.
Kullandığım saatlerde enteresan sorunlar çıkıyor. Kullandığım saatler diyorum çünkü bir başka kullanıcı da bendeki sorunlar çıkmıyor.
Örneğin deri ve plastik kordonlarda çatlama ve deforme (kısa sürede, senesi gelmeden)
Metal kasalarda boya veya kaplama atması, deforme (korozyon vb.) gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
Piyasa malları da kullandım marka da kullandım ama sonuç değişmedi. Hatta düğünümde Romanson (metal kasa-kordon) marka (altın/kaplama) saatte de aynı netice.
Bu sorunların bendeki vücut teri ile alakalı olduğunu keşfettim. Çevremden çelik kasa tavsiyelerinde bulundular.
Almışken kaliteli bir şey olsun diye düşünüyorum ama o kadar para verip tekrar hüsrana uğramak da istemiyorum.
İlgili arkadaşlara sorum şu olacak. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu ? Çelik kasalarda bu tür sorunlar yaşar mıyım? Benim durumum garanti kapsamına girer mi ?

teşekkür ederim.

deri kordon şık duruyor ama dediğiniz problemler oluyor. koku da oluyor maalesef. ama metal kordonlar da hızlı deforme olma ya da terden dolayı olmayı hiç duymadım.

titanyum kaplama saatler var metale göre daha dayanıklı ve kaliteli malzemedir. bir araştırma yapın isterseniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ftt0t001b0-orient-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,47746.html#TabPanelStart

http://www.istanbulbilisim.com.tr/tm245t-03mt-momentus-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,39205.html#TabPanelStart

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Ağustos 16, 2013, 12:10:22 »
teşekkür ederim.

deri kordon şık duruyor ama dediğiniz problemler oluyor. koku da oluyor maalesef. ama metal kordonlar da hızlı deforme olma ya da terden dolayı olmayı hiç duymadım.

titanyum kaplama saatler var metale göre daha dayanıklı ve kaliteli malzemedir. bir araştırma yapın isterseniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ftt0t001b0-orient-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,47746.html#TabPanelStart

http://www.istanbulbilisim.com.tr/tm245t-03mt-momentus-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,39205.html#TabPanelStart
Gerçekten güzeller. Ama dediğim gibi sanırım bana özel olan bu durum için birebir görüşme ve garanti almam gerekecek. Öneriler için sağolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Ağustos 17, 2013, 22:00:13 »
Ter ile alakalı kesin bir tespitiniz varsa, silikon kordon ve plastik kasa ürünler tercih ediniz.
Ne tarz saat beğendiğinizi ve bütçeyi yazarsanız, yönlendirmeye çalışalım.
Puma, Adidas, Swatch, Casio markalarında oldukça iyi saatler var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Ağustos 17, 2013, 22:47:03 »
Ter ile alakalı kesin bir tespitiniz varsa, silikon kordon ve plastik kasa ürünler tercih ediniz.
Ne tarz saat beğendiğinizi ve bütçeyi yazarsanız, yönlendirmeye çalışalım.
Puma, Adidas, Swatch, Casio markalarında oldukça iyi saatler var.
Bu tespiti kendim yaptım. Çünkü normalden biraz fazla terliyorum ve terin daha çok temas ettiği kısımlarda bu deformasyonlar oluyor.
Plastik kordonda özellikle orijinal olarak aldığım Casio'da da aynı sorun oldu. Bayii en fazla 1 sene garantisi olduğunu söyledi. Silikonu bilmiyorum ve denemedim.
Özel bir tercihim yok aslında. Tasarımı şık, hem spor hem klasik kıyafetle kullanılabilecek bir şey istiyorum.
Eğer dediğim gibi ileride tekrar aynı sorunu yaşamayacağım garantisini alabilirsem çok yüksek olmamak kaydıyla(memura göre) limitlerimin üzerine çıkabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Ağustos 17, 2013, 23:04:34 »
Bu tespiti kendim yaptım. Çünkü normalden biraz fazla terliyorum ve terin daha çok temas ettiği kısımlarda bu deformasyonlar oluyor.
Plastik kordonda özellikle orijinal olarak aldığım Casio'da da aynı sorun oldu. Bayii en fazla 1 sene garantisi olduğunu söyledi. Silikonu bilmiyorum ve denemedim.
Özel bir tercihim yok aslında. Tasarımı şık, hem spor hem klasik kıyafetle kullanılabilecek bir şey istiyorum.
Eğer dediğim gibi ileride tekrar aynı sorunu yaşamayacağım garantisini alabilirsem çok yüksek olmamak kaydıyla(memura göre) limitlerimin üzerine çıkabilirim.
Bu saat hoşunuza giderse bir deneyin. Hem spor hem resmiiye gider. Hem kasa hem kordon silikon.
Marka isterseniz fiyatlar daha yüksek olur.

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=GUW0063G5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Ağustos 17, 2013, 23:13:25 »
Bu saat hoşunuza giderse bir deneyin. Hem spor hem resmiiye gider. Hem kasa hem kordon silikon.
Marka isterseniz fiyatlar daha yüksek olur.

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=GUW0063G5
Peki silikonlarda bahsettiğim sorunlarla karşılaşır mıyım acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Ağustos 18, 2013, 00:32:43 »
Peki silikonlarda bahsettiğim sorunlarla karşılaşır mıyım acaba ?
Bu saati bence almayın ,GUESS ler çin üretimi olduğu için iki günde şekli şemali bozuluyor,imkanınız varsa guess collection (gc) saatlere bakın ,onlar isviçre malıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Ağustos 18, 2013, 00:50:32 »
Bu saati bence almayın ,GUESS ler çin üretimi olduğu için iki günde şekli şemali bozuluyor,imkanınız varsa guess collection (gc) saatlere bakın ,onlar isviçre malıdır.
Bilgilendirme için sağolun ancak dediğim gibi, yaşadığım sorunu çözecek malzeme silikon, çelik, titanyum olabilir mi? Alıp da pişman olmak istemiyorum.