0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimde reklam gibi olmuş
Bu model Sportura yurtdışı sitelerde var. Ancak fiyat da oldukça yüksek.Yine de kararlıysanız, AYDIN SAAT (Seiko tr distibutoru) arayıp sorabilirsinz, belki getirirler.http://www.bodying.com/seiko-men-sportura-kinetic-slq017p1/watches/3914
Yurtdisinda yasadigim icin problem olmaz. Ama eski bir model oldugu icin güvenip alamiyorum. Cin yapimi cok fazla taklit var piyasada ve ummadiginiz yerler sahte ürün satiyor.
Ana distribütorlere bakmak gerek aslında. Garanti onlarda garantidir Zaten saat üreticileri firmalarda, 20 yıl yedek parça bulundurma ve eskimodellere servis hizmeti garantisi var.
Baya bi saat meraklısı varmış forumda Ben şu anda Seiko Veletura SRH005P kullanıyorum gayet memnunun tavsiye ederim. Seikonun yeni nesil kinetic mekanizmasına sahipBir tane Adidas bir tanede Casio var
Bu da bayagi hos duran bir modelmis. Yenilerde sanirim ne kadar rezerv kaldigini gösteriyor.
Konuyu hortlatayım biraz.ebay'dan saat alınır mı, 150-200 usd cıvarı fiyat ile gümrüğe takılır mı?Alan var mı ebay'den yakın zamanda saat?
Camıda çizilmiyo valla
hasan bey bu saat sizde mi var? :)eğer öyleyse kolunuzda avensis taşıdığınızın da farkındasınızdır heralde
Evet bu saatin aynısını takıyorum. Yalnız orjinal değil. Fiyatını bilmiyorum, farklı bir durum sonucu böyle bir saat edinmiş oldum. Saaat kusursuz ve camı çizilmiyor.
Evet Uğur bey orjinalleri 25 30 bin dolar civarındadır.ben de saat merakı çok fazladır birçok marka elimden geçtibu saatlerin orjinalleri tamamen el yapımı ve altın aksamları vardır ve kalibreleri çok özeldir
Şimdi benim taktığım saat orjinal değil ama çok kaliteli bir yapısı var. Yani kordonuna kadar çok kaliteli. 10 metre öteden kendini belli ediyor. Bu saatleri kim nerde yapıyor merak ediyorum. Fiyatınıda bilmiyorum acaba kaç paradır. Çin malı diyorlar ama mümkün değil çinde böyle kaliteli bişey yapılmaz.[/quoteBu saatlerde eta makina kullanılır ve çok kalitelidir üretim yerleri genelde italya fransadır ama isviçre malı yazar. orjinallerini siz bir görseniz takmaya kıyamazsınız kasaları genelde 24 ayar pembe altın falan