Gönderen Konu: üretim Hatalı Toyotalar.....  (Okunma sayısı 1772 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
üretim Hatalı Toyotalar.....
« : Ekim 19, 2007, 10:32:52 »
arkadaşlar japonyo çin ve birçok ülke de 470 bin aracını geri çağırdı türkiyede çağıracakmı acaba merak ediyorum bizimkilerde arızalı çünkü kesin yaparlarmı bilmemm

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=F...date=17Ekim2007

Mükemmel Toyota

Toyota Club Türkiye

« : Ekim 19, 2007, 10:32:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2007, 13:21:01 »

ALINTI
TOKYO (İHA) - Japon otomobil devi Toyota Motor, yakıt ve direksiyon sistemindeki problemlerden dolayı Japonya'da 470 binden fazla aracını geri çağıracağını duyurdu.

Açıklamada, 1999 Eylül ile 2004 Ekim tarihleri arasında Japonya'da üretilen ve lüks Crown dahil 8 modelde 277 bin 74 binek otomobilin geri çağrılacağı bildirildi.
Firma ayrıca, yakıt pompalarında arıza çıkan değişik modellerdeki 120 bin 406 araç ile direksiyon sisteminde arızaya neden olan parçaları değiştirmek üzere 74 bin 347 aracın geri çağrılacağını belirtti.

Açıklamada, Avustrulya, Güney Amerika ve Çin dahil 5 ülkeye ihraç edilen 680 araçta da benzer problemlerin yaşandığı ifade edildi. Firma, arızalı parçaların ücretsiz olarak değiştirileceğini bildirdi.[/quote]

tam detaylı anlatmıyor ama turkiye'de satışta olan araçlar sanırım sorunlu değil. Çıkar yakında kokusu.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2007, 19:33:07 »
Alıntı yapılan: Yaman Eligül

tam detaylı anlatmıyor ama turkiye'de satışta olan araçlar sanırım sorunlu değil. Çıkar yakında kokusu. [/quote]

yaman bey corollanın hatcbackleri mmt leri yurt dışından geliyor hatırlatırım ayrıca toyota bile aracına güvenmemiş geri çağırıyor siz nasıl eminsiniz anlamadım yaniii.. 1999 modelleri eskittik bile ne tür arıza tam açık değil doğru

Mükemmel Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2007, 21:28:01 »
ALINTI
siz nasıl eminsiniz [/quote]
dikkatli okumadınız  ? "sanırım dedim" mesajımda.

çünkü orda model detayı vermemiş. corolla h/b demiyor. Ayrıca corollanın eskiden sedan dısındaki her modeli yurtdısından geliyordu sadece hatchback mmt degil.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy